0

استیـك سبــزیجات

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

استیـك سبــزیجات

استیـك سبــزیجات
مواد لازم:
راسته گوساله .............................................نیم‌كیلو
فلفل سیاه ....................................... دو تا سه قاشق
روغن و نمك ................................. به مقدار لازم
قارچ، كرفس، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوجه‌فرنگی، قارچ، كرفس و فلفل دلمه‌ای را حلقه حلقه كنید و با مقداری روغن تفت دهید و كنار بگذارید سپس گوشت را به صورت تكه استیكی درآورید، یعنی به کلفتی دو تا سه سانتی متر ببرید و با كارد روی آن بزنید تا نرم شود سپس در یك تا دو قاشق فلفل سیاه بغلتانید و آن را نیم ساعت بخوابانید، البته اگر آب پیاز را هم روی آن بریزید، گوشت نرم می‌شود. اگر دوست دارید استیك را به صورت سرخ شده میل كنید، تابه را روی آتش گرم كنید، سپس دو قاشق روغن بریزید و پیش از آن‌كه روغن دود كند، استیك را در تابه بگذارید و شعله را كم كنید، پس از سه دقیقه استیك را برگردانید و در طرف دیگر آن نمك بپاشید و سپس در دیس بگذارید.
اما اگر بخواهید استیك را كبابی میل كنید، آن را روی ماهیتابه‌های مخصوص به مانند تصویر قرار دهید تا كباب شما بپزد و مزه كبابی پیدا كند.

حال مخلوط آماده شده را می‌توانید بر روی استیك سرخ شده و یا استیك كبابی بریزید، اگر دوست دارید، می‌توانید كمی رب گوجه هم به مخلوط سبزی‌تان اضافه كنید.
پنج شنبه 20 اسفند 1388  11:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها