ماكارونی با سویا و قارچ
سویا: یك بسته
پیاز: دو عدد متوسط
قارچ: چهار عدد
ذرت: پنج قاشق غذاخوری
گوجه
فرنگی: یك عدد متوسط
رب گوجه
فرنگی: سه قاشق غذاخوری
ماكارونی: یك بسته
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
شما بانوان ایرانی می
دانید كه برای درست كردن رشته
های ماكارونی باید آب را جوش بیاورید و سپس ماكارونی
ها را در آن بریزید تا جوش بخورد، سپس آن را آبكش كنید، بهتر است، ماكارونی با سویا را به شكل دم شده میل نكنید، بلكه پس از این كه مایه آماده شد، آن را روی ماكارونی بریزید و میل كنید. اما طرز تهیه مایه ماكارونی. ابتدا پیاز را خرد كرده و تفت دهید تا طلایی شود، پس از آن سویا را با گوجه
فرنگی رنده شده، رب گوجه
فرنگی، نمك و فلفل و در صورت تمایل كمی زردچوبه، به پیاز اضافه كنید و هم بزنید، پس از دقایقی
ذرت و قارچ
را به آن اضافه كنید. حالا مایه ماكارونی آماده است. در بین بعضی خانواده
ها مصرف گوشت محدود است و از طرفی اعضای خانواده این غذا را دوست دارند، پس با جایگزینی سویا به جای گوشت می
توانید غذایی خوشمزه و متنوع میل كنید.
پنج شنبه 20 اسفند 1388 11:24 PM
تشکرات از این پست