كارخانههاي آقاي هدايتي در تبريز شعبه دارد و او براي رسيدگي به كارهاي شخصياش به اين شهر آمده بود. ما هم او را به باشگاه دعوت كرديم و هيچ بحثي در مورد فروش سهام تراكتور مطرح نشد و اين موضوع دروغ است
فراز كمالوند يكشنبه هفته آينده بايد تيمش را مقابل استقلال تهران قرار دهد. نكته جالب اينجاست كه كمالوند سال گذشته دو بار استقلال مساوي كرد و بازي رفت امسال هم در تبريز با تساوي به پايان رسيد و بايد ديد در اين ديدار چه اتفاقاتي خواهد افتاد.
كمالوند در پاسخ به اين سوال كه آيا بازي كردن با استقلال كه به نظر كمي خسته است به سود نيست، به خبرنگار سايت گل ميگويد:« من اعتقادي به خسته بودن استقلال ندارم و معتقدم همه تيمها تجربه انجام بازيهاي فشرده را دارند، در ضمن استقلال بعد از بازي با پرسپوليس يك هفته استراحت كرد و الان شرايط خوبي دارد.» او ادامه ميدهد:« استقلال تيم بزرگي است و پرويز مظلومي در اين تيم خيلي خوب كار كرده است. آنها دربي را بردهاند و از لحاظ روحي شرايط خوبي دارند در ضمن استقلال بازيكنان تأثيرگذاري دارد كه مهمترين آنها فرهاد مجيدي است كه ميتواند براي هر تيمي مشكلساز باشد. با اين حال ما تلاش ميكنيم كه با امتياز تهران را ترك كنيم و خوشبختانه در اين ديدار بازيكن محروم و مصدوم نداريم.»
كمالوند در پاسخ به اين سوال كه آيا فصل آينده هم در تراكتورسازي ميمانيد، تأكيد ميكند:« خوشبختانه امسال فراتر از حد انتظار نتيجه گرفتيم و هيچ مشكلي هم بين من و مديريت باشگاه وجود ندارد. يك ضربالمثل وجود دارد كه ميگويند رنگ رخساره خبر ميدهد از سر درون و فكر ميكنم همه چيز خوب پيش برود. هر چند يكي، دو تيم با من حرف زدهاند ولي اولويت من ماندن در تراكتور است و براي همكاري در سال آينده مشكلي وجود ندارد.»
كمالوند در پايان حرفهايش در مورد شايعه اخير مبني بر فروش سهام تراكتورسازي به حسين هدايتي خاطرنشان ميكند:« كارخانههاي آقاي هدايتي در تبريز شعبه دارد و او براي رسيدگي به كارهاي شخصياش به اين شهر آمده بود. ما هم او را به باشگاه دعوت كرديم و هيچ بحثي در مورد فروش سهام تراكتور مطرح نشد و اين موضوع دروغ است.»