0

حجازی: دوست داشتم استقلال بازی را ببرد

farzane58
farzane58
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 55

اگر حالا سر پا هستم به خاطر دعای خیر مردم است

ورزش > فوتبال داخلی  - توصیه اش به هواداران استقلال این است که آنها باید صبور باشند.چون استقلال تا اینجای کار نتیجه بدی نگرفته است.

ناصر حجازی که امروز به ورزشگاه آزادی آمده بود تا بازی استقلال و الجزیره را از نزدیک تماشا کند در خصوض بازی استقلال گفت«بازی خوبی بود و به نظر من هر دو تیم نمایش خوبی داشتند.فکر می کنم در نیمه اول الجزیره ای ها کمی روی بازی  سوار بودند. اما در نیمهدوم به خصوص در 20 دقیقه پایانی استقلالی ها نبض بازی را در اختیار گرفتند و بهتر از حریف بودند.»

حجازی حرف هایش را با انتقاد از برخی بازیکنان استقلال ادامه می دهد و می گوید«فکر می کنم برخی از بازیکنان در بازی امروز کمی خودخواه بودند.اگر آنها فقط کمی از خود گذشته بودند حالا استقلال بازی را برده بود.خیلی دوست داشتم که استقلال بازی را ببرد که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.»

حجازی که از بدو ورود به ورزشگاه مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفته بود ضمن تشکر از آنها گفت«آنها به من لطف دارند. اگر حالا سر پا هستم به خاطر دعای خیر مردم است. خوشحالم از اینکه در جمع آنها حضور داشتم.اگر استقلال بازی را می برد این خوشحالی من دو چندان می شد.»

او در پایان اشاره ای به شعارهای هواداران این تیم علیه صمد مرفاوی و بازیکنان استقلال می کند.حجازی خطاب به هواداران می گوید که آنها باید صبور باشند.«هنوز 4 بازی مانده و استقلال هم امتیازات بدی نگرفته است.اگر بازی الاهلی و الغرافه مساوی شود یک خوش شانسی برای استقلال به حساب می آید.فکر می کنم اگر آنها بازی بعد خود را ببرند با 7 امتیاز راه زیادی را برای صعود طی کرده اند.به خصوص اینکه در فصل بعد می توانند بازیکن جدید جذب کنند و با نیروی بیشتری بازی ها را ادامه بدهند.»

وبلاگ تخصصی حسابداری 

چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده هایت از ته دل، گریه هایت از سر شوق
سه شنبه 18 اسفند 1388  10:56 PM
تشکرات از این پست
saeid63
دسترسی سریع به انجمن ها