مصاحبه با باستین شوان اشتایگر
عملكرد خوب باستين شو اين اشتايگر و بازگشت اين هافبك جوان به روزهاى اوج در آستانه جام جهانى خبربسيار خوشايندى براى يوآخيم لو است. شواينى در بازى چهارشنبه گذشته آلمان مقابل آرژانتين نيز يكى از بهترين هاى تيمش بود، به طورى كه ديه گومارادونا در پايان بازى وى را يكى از بهترين هاى ميدان ناميد و به تعريف و تمجيد از او پرداخت. شواين اميدوار است تا آغاز جام جهانى به روند روبه جلوى خود ادامه دهد و بتواند در آفريقاى جنوبى يكى از بازيكنان موثر تيم ملى كشورش باشد. در ادامه شما را به خواندن مصاحبه بيلد با هافبك جوان بايرن مونيخ و تيم ملى آلمان دعوت مى كنيم.
• پس از بازى آلمان - آرژانتين ، مارادونا به تعريف و تمجيد از شما پرداخت.
- اين باعث افتخار من است. من هم مثل خيلى ها عاشق مارادونا بودم. زمانى بازى هاى او را نگاه مى كردم و از بازى او لذت مى بردم. حالا اسطوره سال هاى نوجوانى ام در مورد من صحبت كرده و اين احساس بسيار خوبى است.
• شما يكى از معدود بازيكنان موفق آلمان در بازى چهارشنبه بوديد. به نظر شما عملكرد كلى تيم ملى نااميد كننده نبود؟
- خير. به نظر من عملكرد تيم ملى آلمان مقابل آرژانتين خيلى هم بد نبود. ما بازى نسبتا خوبى را به نمايش گذاشتيم و به هيچ عنوان مستحق اين همه انتقاد نبوديم. به نظر من بيشتر انتقادات به خاطر نتيجه بازى بود
نه عملكرد تيم ملى .
• خيلى ها برزيل، اسپانيا و انگلستان را ۳ مدعى اصلى جام نوزدهم مى دانند. به نظر شما آلمان هم مى تواند بين اين ۳ تيم جايى داشته باشد؟
- آلمان در تورنمنت هاى بزرگ هميشه يك تيم مدعى است. به نظر من در جام جهانى ۲۰۱۰ هم آلمان يكى ازمدعيان خواهد بود. شايد تيم هايى همچون اسپانيا يا برزيل نسبت به ديگر تيم ها آماده تر باشند اما در جام جهانى و در بازى هاى بزرگ، اتفاقات هم مى توانند در تعيين نتيجه تاثيرگذار باشند. در جام جهاى ۲۰۰۶ آلمان نسبت به ايتاليا شرايط به مراتب بهترى براى پيروزى داشت اما اين ايتاليا بود كه برخلاف جريان بازى توانست به پيروزى دست يابد. من برخلاف خيلى ها معتقدم فقط ۳ تيم، مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى نيستند. تيم هايى همچون برزيل، اسپانيا ، انگلستان، آرژانتين، آلمان، هلند ، ايتاليا و پرتغال همگى جزو مدعيان قهرمانى به حساب مى آيند و به هيچ عنوان نمى توان از همين حالا پيش بينى كرد كه كدام يك از اين تيم ها قهرمان خواهند شد.
• ستاره آلمان در جام جهانى چه بازيكنى خواهد بود؟
- بالاك و لام مى توانند بهترين هاى تيم ما در آفريقاى جنوبى باشند آنها اين فصل نيز براى تيم هاى باشگاهى خود عملكرد خوبى داشته اند. كلوزه مثل هميشه مى تواند با گلزنى هاى خود ستاره تيم ملى آلمان باشد.
• كمى هم در مورد بوندس ليگا و بايرن صحبت كنيم، اين هفته بازى بسيار سختى در كلن داشتيد.
- بله، بازى بسيار سختى بود. ما خيلى حمله كرديم اما كلن در دفاع بى اشتباه بود آنها واقعا خوب دفاع مى كردند هر چند كه مستحق كسب پيروزى و۳ امتياز بازى بوديم اما با توجه به عملكرد كلن در كارهاى دفاعى نبايد از كسب همين يك امتياز هم ناراحت باشيم!
• مقابل كلن پنجمين كارت زرد اين فصل خودتان را دريافت كرديد. در بازى مقابل آرژانتين هم در همان دقايق ابتدايى كارت زرد گرفتيد. اين فصل نسبت به فصول گذشته بيشتر كارت زرد مى گيريد. سبك بازى شما خشن تر از گذشته شده؟
- با آمدن ونگال وظايفم كمى تغيير كرده است. براى انجام اين وظايف بايد درگيرانه تر بازى كنم. با توجه به وظايفى كه در تيم دارم فكر نمى كنم ۵ كارت زرد تا اين مقطع از فصل چندان هم زياد باشد.
• ونگال با مربيان قبلى بايرن چه تفاوت هايى دارد؟
او يك مربى صاحب سبك است و تئورى هاى خاص خودش را دارد. او يكى از مربيان بزرگ فوتبال جهان است و در تيم هاى بارسلونا، آژاكس و تيم ملى هلند دوران درخشانى داشته است اما مطمئن باشيد كه اين مربى هلندى بهترين دوران حرفه اى خود را در مونيخ پشت سر خواهد گذاشت.گفته مى شود ونگال مربى بايرن است و لو هم مربى تيم ملى آلمان. ما بايد فقط فكر حضورى موفق در جام جهانى با لو باشيم. مطرح كردن چنين بحث هايى در آستانه جام جهانى به ضرر تيم ملى آلمان تمام مى شود. ما بايد بدون حاشيه و با تمام تمركز خودمان را براى حضورى قدرتمند در جام جهانى آماده كنيم.
•رقابت براى قهرمانى در بوندس ليگا همچنان ادامه دارد به نظر شما لوركوزن رقيب اصلى بايرن است يا شالكه؟
- هر ۲ تيم اين فصل از شرايط ايده آلى برخوردار هستند و ما بايد هردوى آنها را جدى بگيريم. لوركوزن تيم جوان و با انگيزه اى است و اين فصل فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. شالكه هم تيم بسيار خوبى است كه از يك مربى بزرگ روى نيمكت بهره مى برد. ماگات به خوبى مى داند كه چطور بايد تيمش را تا رسيدن به هدف همراهى كند. ما اين فصل براى كسب عنوان قهرمانى ۲ رقيب بسيار سرسخت و قدرتمند داريم اما به هرحال بايرن مونيخ مدعى اصلى كسب عنوان قهرمانى به حساب مى آيد و مطمئنا اگر در هفته هاى آتى با تمام قدرت ظاهر شويم، لوركوزن و شالكه شانسى براى كسب عنوان قهرمانى نخواهند داشت.
• شانس بايرن براى رسيدن به موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا چقدر است؟
- به نظر من بايرن مى تواند يكى از فيناليست هاى اين فصل ليگ قهرمانان باشد اما براى رسيدن به اين هدف ما بايد پله پله پيش برويم. فعلا اصلى ترين دغدغه ما بازى در فلورانس است. ما مقابل فيورنتينا بازى سختى خواهيم داشت و متاسفانه گل فيورنتينا در مونيخ كارمان را سخت تر نيز كرده است .
براى گذشتن از سد فيورنتينا بايد در بازى امشب با تمام توان ظاهر شويم. حريف در بازى رفت به ما ثابت كرد كه تيم بسيار خوبى است و مى تواند در اين مرحله از رقابت ها براى ما مشكل ساز شود. نتيجه بازى رفت بسيار شكننده است و با توجه اين مساله كارمان در فلورانس بسيار سخت است. با وجود تمام اين سختى ها، بايرن مى تواند با اقتدار از اين مرحله عبور كند.
•در صورت صعود بايرن دوست داريد در مرحله يك چهارم نهايى مقابل كدام تيم بازى كنيد؟
- فرقى نمى كند. بازى در مرحله يك چهارم نهايى ليگ قهرمانان مقابل هر تيمى كه باشد يك بازى بزرگ و حساسى است.
• و سوال آخر، قصد داريد همچنان به حضورتان در بايرن ادامه دهيد؟ آيا به حضور در تيم ديگرى فكر نمى كنيد؟
- فعلا از شرايط خودم در مونيخ كاملا راضى ام اما هميشه گفته ام كه بدم نمى آيد بازى كردن در ليگ هاى معتبر اروپا مثل ليگ برتر يا لاليگا را تجربه كنم اما در حال حاضر فقط به بايرن و كسب موفقيت هاى بزرگ با اين تيم فكر مى كنم.

سه شنبه 18 اسفند 1388 5:02 PM
تشکرات از این پست
mamanema
faraz2007
sarhang