استاديار دانشگاه تهران : 48 درصد از مردم دچار بيماري هاي متوسط و پيشرفته لثه هستند
دكتر' حسين حصاري' روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضرتنها يك درصد مردم داراي لثه هاي سالم هستند و اين در حالي است كه 30 درصد از مردم داراي جرم دنداني هستند كه ناشي از صحيح مسواك نكردن ، عدم مراقبت از دندان ها، رعايت نكردن بهداشت فردي ، تغذيه اي و مراجعه نكردن به دندانپزشك به طور متوالي است .
وي خاطر نشان كرد: طبق بررسي هايي كه در استان هاي ايران انجام شده است ، 75 درصد از كودكان 12 ساله دراستان گيلان طي يك 24 ساعت دندانهايشان را مسواك زده بودند و اين در حالي است كه در استان سيستان و بلوچستان 25 درصد از كودكان 12 ساله در اين مدت مسواك زده بودند . براساس نتايج اين بررسي استان گيلان نسبت به ساير استانها در شرايط مناسبت تري قرار داشت .
دبير اجرايي دومين كنگره اپيدميولوژي دندانپزشكي يادآور شد : نيمي از عوامل نگه دارنده سلامت به افراد برمي گردد واز اين رو افراد با رعايت اصول اوليه بهداشتي به عنوان محور خانواده مي توانند در كنترل عوامل بيماري زا نقش مهمي را ايفا كنند .
وي با بيان اينكه افزايش دانشكدههاي دندانپزشكي به ارتقاي سلامت دندان مردم منتهي نشده است، ادامه داد: علم دندانپزشكي با تاسيس نخستين مدرسه دندانسازي در 83 سال قبل در كشور ايجاد شد و ما در اين زمينه سابقه بسيار طولاني داريم .
حصاري افزود : در طول پنج سال گذشته ، 18 دانشكده دندانپزشكي در كشور به 40 دانشكده دندانپزشكي افزايش يافته و اين دانشكده ها در جهت آموزش دندانپزشكان احداث شده اند ولي تاسيس اين دانشكدهها وگسترش آنها باعث افزايش ارتقاي سلامت بهداشت دهان و دندان در افراد جامعه نشده است.
حصاري در مورد برپايي دومين كنگره سلامت دهان و اپيدميولوژي دنداني گفت : رويكرد اصلي برگزاري اين كنگره اطلاعرساني به مردم در زمينه پيشگيري و همچنين ارتقاي آگاهي دندانپزشكان و اساتيد دانشگاه در زمينه سيستمهاي آموزشي مبتني بر پيشگيري از بيماري هاي دهان ولثه است .
وي افزود: اين كنگره با همكاري دانشكده دندانپزشكي تهران، اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشكي ، مركز آموزش و پژوهش سلامت دهان سازمان جهاني بهداشت و انجمن سلامت دهان و دندانپزشكي اجتماعي برگزار ميشود.
حصاري ، دندانپزشكي مبتني بر شواهد، ترك سيگار و روشهاي ارايه شده توسط دندانپزشكان، ارتقاي سلامت دندان، دندانپزشكي پيشگيري، سياستگذاري سلامت مبتني بر شواهد، پوسيدگيشناسي و آموزش دندانپزشكي مبتني بر شواهد با گرايش سلامت را از محورهاي مورد بحث در اين كنگره اعلام كرد .
وي خاطرنشان كرد : 120 مقاله براي ارايه در كنگره سلامت دهان و اپيدميولوژي دنداني انتخاب شده است كه از ميان آنها بيش از 40 مقاله به شكل سخنراني و 50 مقاله به شكل پوستر ارايه مي شود .
حصاري همچنين از حضور چهار نفر از اساتيد صاحب نام جهان در حوزه دندانپزشكي از كشورهاي آمريكا( دو نفر ) ، فنلاند و كويت در دومين كنگره سلامت دهان و اپيدمولوژي دندان خبر داد .
اين كنگره از 24 تا 26 فروردين ماه در دانشكده دندانپزشكي دانشگاه تهران برگزار مي شود .
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
سه شنبه 16 فروردین 1390 11:47 PM
تشکرات از این پست