0

چشمه اوصيا

sadali
sadali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1442

چشمه اوصيا

در معجزات شاه مردان عليه السلام آورده اند... كه اميرالمؤمنين عليه السلام به صفين مى شد. به صحرايى فرود آمدند، نزديك به صومعه راهبى . ياران وى گفتند: يا اميرالمؤ منين ! اينجا نزول مى فرمايى و در اين موضع آب نيست . گفت : من شما را (فى الحال )(130) آبى دهم شيرين تر از عسل و سفيدتر از برف و صافى تر از ياقوت . پس اشارت كرد به موضعى و مالك اشتر و قومش را گفت : اينجا را بكاويد.(131) چون بكاويدند سنگى سياه ظاهر شد حلقه اى در وى سفيد همچون سيم (132) مى درخشيد. گفت : اين سنگ را برداريد. قريب صد مرد قوت كردند و بردارند، نتوانستند. شاه مردان عليه السلام گفت : دور شويد و دست در آن حلقه زد و آن سنگ را برداشت و چهل گز(133) بينداخت . آبى پيدا شد چنانكه نهاد و خاك فرا وى كرد. راهب از بالاى صومعه آن بديد، فرياد بر آورد كه مرا اينجا فرو گيريد. وى را فرو گرفتند و پيش شاه مردان آوردند. چون اميرالمؤمنين عليه السلام را چشم بر وى افتاد، گفت : شمعون راهبى ؟
گفت : آرى ، مادر، اين نام نهاده و هيچ مخلوق را بر اين اطلاع نبوده است . تو پيغمبرى ؟ نام اين چشمه زاحوماست و از بهشت است ، سيصد و سيزده وصى پيغمبر از اين چشمه آب خورده اند، من آخرين اوصيايم .
راهب گفت : همچون يافتم در كتب انجيل ، و در ساعت كلمه شهادت بر زبان راند و مسلمان شد و با اميرالمؤمنين عليه السلام به صفين شد. اول كسى كه شهادت يافت ، او بود.
اميرالمؤمنين عليه السلام از براى او بگريست و گفت : المرء مع من احب (134)
راهب با ما بود روز قيامت و با ما بود در بهشت

سه شنبه 16 فروردین 1390  9:56 AM
تشکرات از این پست
sarmashgh
sarmashgh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 224

پاسخ به:چشمه اوصيا

خیلی خوب بود

http://sarmashgh.pelakfa.com/

سه شنبه 3 آبان 1390  3:40 PM
تشکرات از این پست