0

ساخت لوله كامپوزيتي سيستم كنترل پرواز هلي‌كوپتر براي نخستين‌بار در جهان

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

ساخت لوله كامپوزيتي سيستم كنترل پرواز هلي‌كوپتر براي نخستين‌بار در جهان

به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري فارس، طراحي، ساخت و تست گيرنده GPS فضايي جهت موقعيت‌‌يابي ماهواره‌ها در مدار LEO توسط گروه تحقيقات خدمات مخابراتي كاوشكام آسيا و با همكاري صنعت سامانه‌هاي فضايي گروه صنايع فضايي صا ايران ساخته شد.

گيرنده GPS فضايي كاوشگر براي موقعيت‌يابي ماهواره‌اي در مدار LEO طراحي و ساخته شده است. اين گيرنده 36 كاناله، قادر به موقعيت‌يابي يك متحرك با ديناميك ماهواره با ماكزيمم سرعت 8000M/S و ماكزيمم ارتفاع 3000KM است و مي‌تواند در شرايط COLD STATR در مدت كمتر از دو دقيقه موقعيت خود را محاسبه و اعلام كند.

در شرايط حركتي ماهواره‌ ميزان دقت موقعيت‌يابي و سرعت آن نيز به ترتيب كمتر از 10m، O.2m/s است.

* سكوي جست‌وجوي گراپتيكي LEO

سكوي جست‌وجوي گراپتيكي LEO از سوي شركت رايان رشد افزار و با همكاري دانشگاه امام حسين (ع) و نزسا طراحي و ساخته شد.

در اين طرح محققان موفق به ساخت و بكارگيري حذف رادار اپتيكي غير فعال شده‌اند. در اين طرح اپراتور مي‌تواند با كمك سيستم، كل منظره 360 درجه‌اي محيط اطراف را كه در هر ثانيه يك بار بروز مي‌شود، مشاهد و اهداف را كشف و رديابي كند و با توجه به ويژگي‌هاي دوربين حرارتي، امكان مراقبت شبانه‌روزي، خصوصا در هواي مه و غبار آلود نيز ميسر است.

ايجاد آلارم و هشدار در مقابل نفوذ بالگرد هواپيما UAV موشك كروز، خودرو و نفر، كشف تانك در حال حركت حدود 5 كيلومتر و كشف بالگرد بيش از 10 كيلومتر و هواپيما بيش از 20 كيلومتر از قابليت‌ها و مزايت‌هاي اين طرح است.

* لوله تمام كامپوزيتي سيستم كنترل پرواز هلي‌كوپتر

لوله تمام كامپوزيتي سيستم كنترل پرواز هلي‌كوپتر توسط شركت هوا فضايي درنا و با همكاري شركت پنها طراحي و ساخته شد.

لوله‌هاي آلومينيومي فعلي كه در سيستم كنترل پرواز هلي‌كوپتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد به دليل كاركرد طولاني بايد جايگزين شوند لذا ويژگي‌ لوله تمام كامپوزيتي سيستم كنترل پرواز هلي‌كوپتر در يكپارچه بودن، مقاومت و استحكام بالاي آن است.

شركت هوا فضايي درنا موفق شد براي اولين بار در جهان اين لوله‌ها را با استفاده از مواد كامپوزيت طراحي كرده و پس از انجام آزمون‌هاي لازم با موفقيت بر روي هلي‌كوپتري نصب و بهره‌برداري كند.

* ساخت دستگاه كلينواستت

دستگاه كلينواستت توسط سازمان فضايي ايران و با همكاري پژوهشگاه هوا فضا طراحي و ساخته شد.

دستگاه كلينواستت يا شبيه‌ساز كم وزني بر اساس تغيير پيوسته راستاي نمونه نسبت به بردار وزن عمل مي‌كند.

امروزه زيست فناوري اساس و پايه رويكردها و تحقيقات توليد و ذخيره‌سازي غذا و انرژي در سفرهاي فضايي است و دستگاه كلينواستت، شرايط لازم براي انجام اين تحقيقات را فراهم مي‌كند.

* طرح‌هاي تحقيقاتي و عملياتي حوزه‌ فناوري نوين رسانه

طرح‌هاي تحقيقاتي و عملياتي حوزه‌ فناوري نوين رسانه توسط معاونت توسعه و فناوري رسانه سازمان صدا و سيما و اداره كل ارتباطات ماهواره‌اي اجرا شده است.

با توجه به شرايط خطير ايجاد شده و با توجه به فناوري‌ها، قوانين و مقررات بين‌المللي، در اين طرح تلاش شده است تا سرويس خاصي را از طرف نظام پيشنهاد كند كه با ديش‌هاي كوچك قابل دريافت باشند و غربالگري فركانس ايجاد شود و با حفاظت از فضاي فركانسي كشور نسبت به حداكثر‌سازي استفاده نظام اسلامي از فناوري‌ نو ماهواره‌اي در رونق فرهنگي و نسبت به حداقل سازي استفاده دشمنان از ماهواره‌ها اقدام كند.

* طراحي فرآينده و پياده‌سازي خط الياف كربن

الياف كربن با حداقل 92 درصد كربن محتوي، قطري معادل 5 تا 10 ميركرون و آرايشي جهت‌دار از اتم‌هاي كربن از نخستين الياف پيشرفته بوده كه با خواص منحصر به فرد فيزيكي، مكانيكي، شيميايي و همچنين زمينه‌هاي كاربرد فراوان، راهگشاي مشكلات عديده صنايع نظامي و غير نظامي است.

الياف كربن رده استحكامي از روش پيروليز پيش ماده پلي‌اكريلونيتريل حاصل شده كه داراي استحكام كششي 3400 MPa و مدول الاستيك 205 و GPa در صنايع نظامي به ويژه صنايع هوا فضا و همچنين در زمينه‌هاي ساختمان، حمل و نقل، انرژي، پزشكي و ... كاربرد دارد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

دوشنبه 15 فروردین 1390  2:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها