0

توجه ویژه “رهاورد سرزمین نور” به “وبلاگ نویسی”

 
seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 1643
محل سکونت : اصفهان

توجه ویژه “رهاورد سرزمین نور” به “وبلاگ نویسی”


جشنواره رهاورد سرزمین نور دبیر هفتمین جشنواره «رهاورد سرزمین نور» در نشست خبری بررسی اهداف این جشنواره که صبح امروز سه‌شنبه ساعت ۱۰ در محل سازمان بسیج هنرمندان برگزار شد از توجه ویژه دوره هفتم به بخش «وبلاگ‌نویسی» و اطلاع‌رسانی از طریق فضای مجازی خبر داد.

به گزارش «وبلاگ نیوز» ، «حسین جعفری» دبیر جشنواره فرهنگی هنری راهیان نور در توضیحات خود درباره این جشنواره اظهار کرد: جشنواره «رهاورد سرزمین نور» در سال ۱۳۷۷ با عنوان «ارمغان بزرگ نور» با آثاری محدود برگزار شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۷۸ و ۷۹ نیروی مقاومت بسیج و معاونت فرهنگی و پرورشی بسیج طراحی برگزاری جشنواره «رهاورد سرزمین نور» را به‌صورت گسترده انجام دادند و در سال ۱۳۸۰ اولین دوره از این مسابقات در سه موضوع خاطره، شعر و عکس و با حضور سید محمد خاتمی به عنوان رئیس جمهور وقت برگزار شد. دوره دوم این جشنواره در سال ۱۳۸۱ با حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و در سال ۱۳۸۳ دوره سوم این جشنواره با حضور حداد عادل رئیس قوه مقننه برگزار شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۴ دوره چهارم جشنواره با حضور محمد حسین صفار هرندی رئیس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ دوره پنجم و ششم با حضور رهبران سپاه و ستاد کل نیروهای مصلح برگزار شد.

وی توضیح داد: آنچه درباره این شش دوره از برگزاری جشنواره‌ها حائز اهمیت است این است که از دوره دوم به بعد موضوعاتی با توجه به نیاز مخاطب و تقاضای آنان به بخش‌های جشنواره اضافه شد به این صورت که جشنواره دوره سوم علاوه بر سه موضوع خاطره، عکس و شعر بخش «فیلم» و دوره چهارم بخش «وبلاگ‌نویسی» را تجربه کرد.

دبیر هفتمین جشنواره «رهاورد سرزمین نور» درباره تعداد و سن شرکت‌کنندگان گفت: در اولین دوره از برگزاری این جشنواره‌ها ۳۱۰۰ نفر و در آخرین دوره بیش از ۵۰۰۰ نفر شرکت کردند که بیشترین آثار ارسالی به بخش خاطره و عکس مربوط شده و بیشترین گروه سنی شرکت کننده را افراد ۱۵ تا ۲۹ سال تشکیل دادند.

وی درباره جنسیت شرکت کنندگان نیز بیان کرد: تعداد شرکت کنندگان مرد و زن تقریبا در تمامی دوره‌ها یکسان بوده و هرچند در دوره‌های نخست بیشترین تقدیر از شرکت کنندگان مرد انجام می‌شد اما این هرم در دوره‌های اخیر تغییر یافته است.

وی درباره ویژگی‌ها و اهداف جشنواره هفتم اظهار کرد: این جشنواره بنا دارد آثار ارسالی افرادی که به مناطق عملیاتی جنگ رفته‌اند تا پایان خرداد ماه سال جاری دریافت کند و به جز بخش عکس که محدودیت زمانی برای ارسال آثار دارد و تنها افرادی که از امسال یا سال گذشته مناطق عملیاتی عکس تهیه کرده‌اند می‌توانند در این بخش شرکت کنند، در بقیه بخش‌ها محدودیتی وجود ندارد.

جعفری همچنین درباره تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های قبل بیان کرد: مهم‌ترین وجه این تفاوت «آموزش» است به این معنا که افرادی که در جشنواره امسال شرکت کنند با آموزش‌های دبیرخانه جشنواره و ارسال جزوات آموزش نگارش مواجه می‌شوند، همچنین به شرکت کنندگان آدرس اینترنتی داده می‌شود تا از طریق آن در فضای مجازی به متون این جزوات آموزشی دسترسی پیدا کنند و این کار به آنها این امکان را می‌دهد که برای بار دوم آثارشان را بازنویسی کرده و در جشنواره شرکت دهند.

وی اظهار کرد: نکته قابل توجه دیگر در هفتمین دوره از جشنواره «رهاورد سرزمین نور» این است که با تمامی شرکت کنندگان در شش دوره فبل مکاتباتی آغاز شده است و از آنان برای شرکت در جشنواره امسال و ارسال آثار گذشته یا آثار جدیدشان به هفتمین دوره از جشنواره دعوت به عمل آمده است.

وی از بخش «عکس و فیلم» موبایل به عنوان بخش جدید این دوره یاد کرد و گفت: در دوره هفتم از جشنواره «رهاورد سرزمین نور» توجه ویژه‌ای به بخش وبلاگ‌نویسی و اطلاع‌رسانی از طریق فضای مجازی شده است.

وی همچنین در انتها یاد آور شد: مهم‌ترین وجه تمایز این دوره با دوره‌های قبل در ایجاد امکان ارسال اینترنتی آثار است و اینکه شرکت‌کنندگان می‌توانند آثارشان را به آدرس ایمیل جشنواره به نشانی ۷THRAHAVARD@GMAIL.COM ارسال کنند.

به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388  2:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها