0

ماهی شكم پر

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

ماهی شكم پر


 

مواد لازم : 
ماهی 1 عدد 
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد 
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم 
گردو  50 تا 100 گرم 
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم 
روغن سرخ كردنی به میزان لازم 
طرز تهیه:
- ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم. 
- پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم. 
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. 
- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. 
- در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
* نكته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد. 
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

شنبه 15 اسفند 1388  3:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها