0

ترشی شلغم ژاپنی Vegan Japanese Pickled Turnips

 
nori200
nori200
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 1294
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی شلغم ژاپنی Vegan Japanese Pickled Turnips

 

مواد لازم:

8 عدد شلغم کوچک

3 قاشق غذاخوری شکر

نصف پیمانه ( 100 سی سی) سرکه برنج

( می تونید سرکه سفید معمولی بکار ببرید)

فلفل قرمز 1 عدد

راسخون امید به زندگی

یک شنبه 14 فروردین 1390  1:52 PM
تشکرات از این پست
MOSTAFAVYS12
MOSTAFAVYS12
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 656
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:ترشی شلغم ژاپنی Vegan Japanese Pickled Turnips

مواد اولیه :

 

  • سبزي ترشي ساطوري شده (ترخون، مرزه، شويد، جعفري و گشنيز) و گل کلم خرد شده از هر کدام دو پيمانه
  • هويج نگيني و خیار نگینی و کرفس از هر کدام يك پيمانه
  • كلم برگ خرد شده و پیاز خلال شده و سیب ترشی از هر کدام نصف پيمانه
  • موسير تازه نگيني و سیر و فلفل سبز تند نگینی از هر کدام 1/4پيمانه
  • هل نصف عدد
  • سركه و آب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
  • نمك حدود سه قاشق غذاخوري
  • زردچوبه نصف قاشق غذاخوري
  • سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز هر كدام يك قاشق غذاخوري
  • چوب دارچين چند تكه
  • دانه فلفل سياه نيم‌كوب شده يك قاشق مرباخوري

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي

طرز تهيه:                                                                                                            

سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گل‌پر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل  حجم مواد را با سركه و  باقي‌مانده را با آب گوجه‌فرنگي پر كنيد.

نكته:

 در اين ترشي از بادنجان استفاده نمي‌شود چون رنگ ترشي را تيره مي‌كند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود.

چهارشنبه 17 فروردین 1390  1:16 PM
تشکرات از این پست
mostafavys12
mostafavys12
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 656
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:ترشی شلغم ژاپنی Vegan Japanese Pickled Turnips

ترشی چغندر


 

موادلازم:

 

 چغندر  1 کیلو
 سرکه  1 کیلو
 نمک به مقدار لازم
 گل پر  1 قاشق مرباخوری
 فلفل سیاه نیم کوب  1 قاشق چای خوری
 موسیر و سیر 50 گرم

 

طرز تهیه:

چغندرها را بشویید و گل و لای آنها را با برس به خوبی پاک کنید. لازم به ذکر است بعضی چغندرها کم رنگ و بعضی دیگر پررنگ هستند. برای تهیه ترشی چغندر بهتر است از نوع پررنگ آن استفاده کنید.

در صورتی که از نوع کم رنگ استفاده می کنید، ترجیحاً یک یا دو چغندر پررنگ هم به همراه آنها بپزید و یا به صورت خام رنده کنید تا رنگ لبوها متعادل شود.

چغندر را می توانید با آب و یا سرکه بپزید. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سریع تر کپک خواهد زد.

اگر چغندرها با سرکه پخته شود، رنگ آن تیره تر و زمان ماندگاری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد.

 

وقتی چغندرها به طور کامل پختند ، می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآورید. از قالب های شیرینی هم برای زیباترشدن برش ها می توانید استفاده کنید.

پس از انجام این کار آنها را درون شیشه ای ریخته و به اندازه ای سرکه اضافه کنید که به طور کامل روی چغندرها را بپوشاند.

در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان می توانید کم یا زیاد کنید. بنا به دلخواه می توانید مقداری گل پر، موسیر، سیر و فلفل هم لابه لای آن قرار دهید. درب ترشی لبو را محکم بسته و در یخچال نگه داری کنید.

این ترشی نسبت به ترشی های دیگر حساس تر بوده و اگر در جای خنک نگه داری نشود، خیلی زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست می دهد.

چهارشنبه 24 فروردین 1390  3:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها