13. بازسازی ارتباطات شکسته (Broken Links) – اکثر موتور های جستجو اگر در طراحی سایت شما ، ارتباطات شکسته وجود داشته باشد ، سایت شما را لیست نمی کنند. بازدید کنندگان هم از دیدن صفحات 404 error page دلخور می شوند و سایت دیگری را کلیک خواهند کرد. حتماً پس از طراحی سایت و قبل از کپی سایتتان در اینترنت ، آنرا توسط سایت www.anybrowser.com کنترل کنید.
14. صفحه ارتباط با سایت (Contact Page) – برخی موتور های جستجو مخصوصا یاهو ، اگر آدرس پستی شما در طراحی سایت در وب سایتتان درج نشده باشد ، سایت شما را لیست نمی کنند. حتماً آدرس پستی را در سایت قرار دهید، البته فقط قرار دادن آدرس پستی در طراحی سایت کافی نیست.
15. ارتباط متقابل – موتور های جستجو مخصوصاً گوگل به تعداد ارتباط ها به سایت شما حساس هستند و آن را در رتبه سایت شما اثر می دهند. در طراحی سایت یک صفحه لینکستان بسازید و به سایت های مشابه، نه رقیب ، سایت خود را ارتباط دهید. مخصوصاً سایت هایی که در موتور جستجو رتبه ی خوبی دارند. از سایت های دیگر بخواهید که به سایت شما لینک دهند. برای اینکه بدانید از کدام سایت ها به سایت شما ارتباط داده شده است، در موتور گوگل عبارت زیر را جستجو کنید:
Link:www.yoursitename.com
16. ارتباطات ضربدری – اگر چندین سایت دارید، به یکدیگر ارتباط دهید و برای هر ارتباط ، توضیحی تهیه و در سایت های خود قرار دهید. از کلمات کلیدی سایت خود در این توضیحات استفاده کنید.
17. در طراحی سایت اندازه فایل ها را کوچک نگاه دارید – اگر در طراحی سایت از کد های جاوا اسکریپت یا DHTML استفاده می کنید، معمولاً قبل از محتوای سایت شما ، در بالای صفحه قرار می گیرند، جائی که برای موتور های جستجو مهم است و آن ها به جای رسیدن به اطلاعات سایت شما ، با کد های برنامه مواجه می شوند و رتبه ی شما کاهش می یابد. در طراحی سایت برای کوچک نگاه داشتن اندازه فایل ها ، کد های برنامه را در صفحات جداگانه قرار دهید و در صفحه اصلی include کنید.