ترشی گوجه فرنگی
-
گوجهفرنگي چهار كيلوگرم
-
كرفس يك بوته
-
گلكلم يك كيلوگرم
-
موسير 150 گرم
-
سير 50 گرم
-
هويج يك كيلوگرم
-
به يا سيب 250 گرم
-
سركه چهار ليوان
-
بادنجان قلمي چهار عدد
-
خيار 500 گرم
-
سيب ترش 500 گرم
-
فلفل تند 15 عدد
-
فلفلدلمهاي دو عدد
-
سبزي ترشي 250 گرم
-
سياهدانه دو قاشق غذاخوري
-
زردچوبه سه قاشق غذاخوري
-
فلفل سياه دو قاشق غذاخوري
-
تخمگشنيز پاككرده سه قاشق
غذاخوري
-
آبجوشيده سه ليوان
-
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادنجانها را با يك ليوان آب و يك ليوان سركه ميجوشانيم
و به مدت ده تا پانزده دقيقه ميگذاريم تا خنك شود، بعد آن را به اندازه دلخواه خرد
ميكنيم.تمام سبزيها را خردكرده در ضمن گوجهفرنگيها را هم ميكس ميكنيم، دبه
تميزي را انتخاب كرده و گوجهفرنگي ميكس شده، سركه و آبجوشيده را با هم مخلوط كرده
و به همراه نمك و ادويهها در دبه ميريزيم، سپس سبزي ترشي خرد شده را با مواد
مخلوط كرده و در ظرف ديگر سبزيهاي خرد شده را باهم مخلوط ميكنيم و وارد دبه اصلي
ميكنيم، در نهايت اگر سس آماده شده روي مواد را نگرفت كمي سركه اضافه ميكنيم و در
دبه را ميگذاريم، ترشي بعد از دو هفته آماده است.
جمعه 14 اسفند 1388 6:22 PM
تشکرات از این پست