0

ريبري: بارسلونا دير اقدام كرد

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

ريبري: بارسلونا دير اقدام كرد

هافبك تهاجمي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان از اظهارات مديرعامل باشگاه بارسلونا اسپانيا انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فرانك ريبري بازيكن فرانسوي مورد علاقه رئال مادريد و بارسلونا در واكنش به اظهارات خوان لاپورتا گفت: مديرعامل باشگاه بارسلونا معتقد است كه دليل نخريدن من نداشتن صلاحيت براي عضويت در بارسا است. 

وي افزود: اكنون كه صلاحيت عضويت در بارسلونا را ندارم بايد بر اين نكته تاكيد كنم كه مدت‌ها قبل با رئال مادريد به توافق رسيدم اما عقد قرارداد نهايي منوط به برخي توافقات بر سر مسائل ملي است كه آن نيز حل مي‌شود. 

وي ادامه داد: راسل به عنوان دلال باشگاه بارسلونا با وكيل من قرار ملاقات داشت اما دو ماه پس از قرار منعقد شده به آلمان آمد و ديگر دير شده بود.

ريبري فعلا به قرارداد خود با بايرن مونيخ آلمان پايبند است و به احتمال فراوان در فصل نقل و انتقالات تابستاني راهي رئال مادريد اسپانيا مي‌شود.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 12 اسفند 1388  4:41 PM
تشکرات از این پست
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

پاسخ به:ريبري: بارسلونا دير اقدام كرد

ها ،آره ،ok

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

چهارشنبه 12 اسفند 1388  10:06 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام :

دوست عزیز   joker001   :
خیلی خوشحالیم که شما را در تالار می بینیم ، اما کمی واضح تر اگر پست بگذارید ، بهتر می شود .

متشکرم .

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 13 اسفند 1388  1:53 PM
تشکرات از این پست
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

نظر درست!

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

یک شنبه 16 اسفند 1388  9:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها