اولى هوينس، رئيس باشگاه بايرن مونيخ در صحبتهايى اعلام كرده كه مطمئن است كه سران باشگاه رئال مادريد و فرانك ريبرى، ستاره فرانسوى باواريايى ها تابستان گذشته به توافقاتى بر سر انتقال اين ستاره به سانتياگو برنابئو دست يافته اند.
اين در حالى است كه مدتهاست سران باشگاه رئال مادريد از تمايلشان براى جذب ريبرى صحبت مى كنند و حتى انتقال آرين روبن به رختكن بايرن به منزله مقدمه اى براى صميمى تر كردن روابط رئال با بايرن براى فراهم ساختن زمينه انتقال ريبرى بود و اولى هوينس معتقد است كه يورگن كلينزمن، مربى سابق بايرن، نيز در رابطه جدايى ريبرى از اين تيم نقش داشته است.
بخشى از صحبتهاى هوينس در روزنامه آ اس منتشر شده. او در اين رابطه گفته: سال گذشته ريبرى مى خواست تيم را ترك كند. او مشكلات زيادى با يورگن كلينزمن داشت و مطمئنم كه او با سران باشگاه مادريدى به توافق رسيده است.
فصل گذشته اين انتقال صورت نپذيرفت و رئيس باشگاه باواريايى بسيار خوشحال است كه مشكلات ريبرى با لوئيس ونگال، مربى كنونى بايرن نيز حل شده و اكنون از ادامه حضور ريبرى در اين تيم مى گويد.
او با اشاره به اين نكته بيان كرد كه ريبرى با سران باشگاه بايرن به توافق رسيده كه اگر بايرن تا ماه آوريل در رقابتهاى ليگ قهرمانان اروپا باقى مانده باشد و به رقابتش در اين ليگ معتبر اروپايى ادامه دهد، قراردادش را با اين تيم تمديد خواهد كرد و دراين رابطه ادامه داد: اكنون همه چيز روشن است.