بازيكن مليپوش تيم داماش گيلان گفت: اميدوارم مصدوميت كتف و دست راستم بهبود يابد تا بتوانم تيم داماش را در بازي حساس برابر كاله همراهي كنم.
محمد محمدكاظم در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بعد از بازي برابر سايپا در آخرين هفته از دور مقدماتي ليگ برتر آسيبديدگي من از ناحيه كتف شدت يافت و به همين دليل ممكن است نتوانم برابر كاله به ميدان بروم. البته هنوز چيزي مشخص نيست ولي اميدوارم مصدوميت من مرتفع شود تا بتوانم تيم داماش را در بازي برابر تيم قدرتمند كاله همراهي كنم.
محمدكاظم افزود: كاله تيم بسيار قدرتمندي است و از تفكرات يك مربي جوان اما با تجربه سود ميبرد. اين تيم بازيكنان بزرگي دارد و از حمايت هواداران پرشمار خود در شهر آمل برخوردار است. با اين وجود تيم ما نيز با تكيه به تجربه بازيكنان و كادر فني حرفهاي خود اميدوار است كاله را در آمل مغلوب كند. اگر ما موفق شويم كاله را در شهر خودش مغلوب كنيم در بازي برگشت مشكلي نخواهيم داشت.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا درباره نمايش نهچندان مقتدرانه داماش در دور رفت يادآور شد: بازيكنان مليپوش داماش از ارديبهشت سال گذشته درگير اردوهاي تيم ملي بودند و حضور در تورنمنتهاي سنگين مختلف موجب شد تا خستگي زيادي براي بازيهاي ليگ برتر داشته باشند. به هرحال اكنون دور مقدماتي به پايان رسيده است و در مرحله يكچهارم نهايي هر تيم كه ميخواهد قهرمان شود بايد برابر همه حريفان خود به برتري برسد و ما نيز اميدواريم با پيروزي برابر همه حريفان خود مقام نخست را كسب كنيم.
بازيكن تيم ملي واليبال ايران درباره عملكرد يكساله تيم ملي بزرگسالان گفت: سال گذشته به همراه تيم ملي به افتخارات زيادي رسيديم و در AVC كاپ طلا گرفتيم و برابر تيمهاي ژاپن و ايتاليا نمايش خوبي داشتيم. گوانگجو مهمترين رويداد تمام رشتههاي ورزشي ايران در سال گذشته بود و به اعتقاد من نتيجه قابل قبولي در اين رقابتها كسب كرديم و در كل به جز دو بازي ساير رقابتهاي سال گذشته را خوب بازي كرديم.
محمدكاظم با اشاره به حضور ولاسكو در كنار تيم ملي از سال 1390 خاطرنشان كرد: فكر ميكنم در سال 90 آرزوي همه خانواده واليبال ايران براي راهيابي به المپيك به تحقق بپيوندد و اين افتخار را نيز به مجموعه افتخارات واليبال ايران اضافه كنيم. امسال بازيهاي واليبال مردان آسيا در تهران برگزار ميشود. ميزباني ايران و حمايت هواداران از تيم ملي ميتواند به سود ما باشد اما از طرفي فشار زيادي را نيز به بازيكنان تحميل ميكند تا يك نمايش بدون نقص داشته باشند. اميدوارم در سال جديد شاهد موفقيت تيمهاي ملي ايران باشيم.