0

علي دايي: اگر بخواهند همين الان مي‌روم/ استقلال حرفي براي گفتن نداشت/ همه ديدند كه آن صحنه پنالتي بو

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

علي دايي: اگر بخواهند همين الان مي‌روم/ استقلال حرفي براي گفتن نداشت/ همه ديدند كه آن صحنه پنالتي بو

سرمربي پرسپوليس در پايان مسابقه با عادل فردوسي‌پور درباره باخت تيمش چنين گفت:«‌همه ديدن ما تيم برتر ميدان بوديم، خيلي سر بوديم ولي استقلال از يك نصفه موقعيتش به گل رسيد استقلال هيچ كار نكرد اما فوتبال همين است. دايي ادامه داد:« خود شما كارشناسي بكنيد با كارشناس‌هاي محترم بگوييد چه اتفاقي افتاد من چيز ديگري نمي‌گويم. آن صحنه مي‌توانست پنالتي باشد و سرنوشت بازي را عوض كند.»

دايي درباره شعارهاي متناوب هواداران پرسپوليس در حمايت و انتقاد از او گفت:« من تمام سعي‌ام را كرده‌ام ولي در اين زمينه نمي‌توانم جوابگو باشم ما همه كار در زمين كرديم ولي من نمي‌توانم بروم در زمين گل بزنم. در زندگي ورزشي ما فروردين و ارديبهشت ندارد و ما كارمان را انجام مي‌دهيم.»

دايي درباره همچنين قبول كرد كه پرسپوليس ديگر بختي براي قهرماني ندارد او گفت:« اين آخرين فرصت ما بود و اميدوارم در بازي بعدي بتوانيم بهتر بازي كنيم.»

او همچنين درباره اخراجش همان حرف‌هاي قبلي را تكرار كرد و گفت:« اگر بخواهند همين حالا مي‌روم ما بد بازي نكرديم و من تمام توان خودم را گذاشته بودم حالا هم اميدوارم در جام ملت‌هاي آسيا و جام حذفي موفق با

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

پنج شنبه 11 فروردین 1390  9:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها