0

دايي در كنفرانس مطبوعاتي: نگران اخراج نيستم/ بايد اين بازي را ببريم/ به شاگردي مظلومي افتخار مي‌كنم

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

دايي در كنفرانس مطبوعاتي: نگران اخراج نيستم/ بايد اين بازي را ببريم/ به شاگردي مظلومي افتخار مي‌كنم

اينكه مي‌گويند بازيكنان از همه توانشان استفاده نكرده‌اند را قبول ندارم آنها با تمام وجود در پرسپوليس كار كرده‌اند گرچه شايد به آمادگي صددرصد نرسيده‌اند

علی دایی Ali Daei

‌ علي دايي سرمربي پرسپوليس در كنفرانس مطبوعاتي قبل از داربي هفتاد حضور پيدا كرد و پاسخگوي سوال خبرنگاران شد، گزيده‌اي از حرف‌هاي سرمربي پرسپوليس را بخوانيد:

*من در صباي قم و تاكسيراني شاگرد پرويز مظلومي بودم و امروز خوشحالم كه به عنوان مربي روبه‌روي استادم قرار خواهم گرفت. ايشان مربي بزرگي هستند و من چيزهاي مهمي از وي ياد گرفته‌ام و به شاگردي ايشان هم افتخار مي‌كنم.

*از سوم عيد تمرينات خوبي داشته‌ايم و بازيكنان بسيار باانگيزه كار كرده‌اند و تلاش من هم اين است كه از نظر انگيزشي بازيكنان را آماده اين بازي حساس كنم.

*هواداران حساب ويژه‌اي روي داربي باز مي‌كنند و بايد اين بازي را ببريم، طبيعتا به دليل اين حساسيت‌ها داربي هميشه شرايط فني خيلي خوبي نداشته ولي اگر هواداران كمك كنند و فقط به تشويق تيم خودشان بپردازند در اين بازي شرايط بهتري را شاهد خواهيم بود. تماشاگران پرسپوليس بايد تا آخرين لحظه تيمشان را تشويق كنند به خاطر داشته باشيد كه ما امسال در لحظات پاياني از دست داده‌ايم. بازي ملوان و همين‌طور بازي الوحده به پايان رسيده و من ديگر به آنها فكر نخواهم كرد اما ما در هيچ كدام از اين دو بازي استحقاق نتيجه‌اي به دست آمد را نداشتيم ولي زيبايي فوتبال به همين چيزهاست و من مطمئنا فردا بازي بهتري را برگزار خواهيم كرد.

*اينكه مي‌گويند بازيكنان از همه توانشان استفاده نكرده‌اند را قبول ندارم آنها با تمام وجود در پرسپوليس كار كرده‌اند گرچه شايد به آمادگي صددرصد نرسيده‌اند. از نظر فني من پاسخگوي مسائل تيم‌ام هستم و غيرممكن است كه ناكامي را به گردن بازيكنان بياندازم آنها آدم‌هاي با وجداني هستند و با جان و دل كار مي‌كنند.

*تاكتيك و سيستم پرسپوليس را در دربي هفتاد را فردا متوجه خواهيد شد.

*از بازيكنان خواسته‌ام به داور و حاشيه كاري نداشته باشند. چه من و چه بازيكن‌ها بايد خودمان را كنترل كنيم و اعتراضاتمان را كمتر كنيم تا بازي خوبي به نمايش در بيايد.

*در مورد اينكه مي‌گوييد من در سال 89 خوب نتيجه نگرفته‌ام حرفي ندارم، اما من نگران اخراج و اين چيزها نيستم چون هميشه سالم كار مي‌كنم و وجدان راحت است. از اين به بعد هم هر اتفاقي بيفتد دست خداست.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

سه شنبه 9 فروردین 1390  5:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها