0

خاطره يك طلبه آرژانتيني از ديدار با رهبرانقلاب

dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

خاطره يك طلبه آرژانتيني از ديدار با رهبرانقلاب

مدير مركز اسلامي آرژانتين گفت: پس از ديدار با رهبر معظم انقلاب، يك طلبه آذربايجاني به ايشان گفت: در روز قيامت ما را دعا كنيد. آيت‌الله خامنه‌اي فرمود: اگر من اهل بهشت باشم، دعايتان مي‌كنم و اگر شما اهل بهشت باشيد، مرا دعا كنيد.

به گزارش رسا، شيخ محمود عيد، مدير مركز اسلامي آرژانتين با اشاره به علاقه‌مندي مردم آرژانتين به انقلاب اسلامي ايران گفت: دليل اين علاقه‌مندي آن است كه انقلاب اسلامي ايران در مقابل استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و صهيونيست ايستاده است.

وي با بيان خاطره‌اي از ديدار با مقام معظم رهبري، از اين رويداد به عنوان شيرين‌ترين خاطره تبليغي خود نام برد و ادامه داد: پنج سال پيش با گروه 22 نفري از فارغ‌التحصيلان طلاب خارجي به محضر مقام معظم رهبري رفتيم و دو نفر از طلاب ـ يكي از تركيه و ديگري از پاكستان ـ قرار بود سخنراني كنند. بعد از طلبه تركيه‌اي، آن طلبه ديگر هنگام سخنراني دچار اضطراب شد و دستانش به شدت مي‌لرزيد، حضرت آقا فرمود اگر به خاطر من است كه من صفر و هيچ هستم، شما راحت باشيد.

شيخ محمود عيد ادامه داد: وقتي اين سخن را شنيديم، همگي به گريه افتاديم. بعد از مراسم به نوبت دست ايشان را بوسيديم. در اين ميان يك طلبه آذربايجاني به ايشان گفت: در روز قيامت ما را دعا كنيد. آيت‌الله خامنه‌اي فرمود: اگر من اهل بهشت باشم، دعايتان مي‌كنم و اگر شما اهل بهشت باشيد، مرا دعا كنيد.

وي در پايان تصريح كرد: آن ديدار، شيرين‌ترين خاطره عمر من است و هميشه دعا مي‌كنم دوباره تكرار شود. 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

دوشنبه 3 اسفند 1388  4:05 AM
تشکرات از این پست
sifalaw monaaa
دسترسی سریع به انجمن ها