يک دانشمند و متخصص فيزيک اتمي مقيم آلمان، موفقيت ايران در دستيابي به فناوري ساخت انواع ليزر را به ملت و دولت تبريک گفت و از غربي ها خواست اين واقعيت ها را درک کنند و به جاي مقابله، ايران داراي فناوري هاي نوين را بپذيرند.
|
|
دکتر "منصور نراقي" روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا اظهار داشت: هنگامي که خبر دستيابي ايران به فناوري ساخت انواع ليزر را شنيدم بسيار خوشحال شدم و به خود باليدم.
وي با بيان اينکه اين پيروزي غرور آفرين را صميمانه از سوي خود و اکثر ايرانيان مقيم خارج از کشور به دولت و ملت ايران تبريک مي گويم، افزود: فناوري ليزر ، علمي بنيادي است چرا که که کاربردهاي بسياري از جمله در صنعت و پزشکي دارد.
اين محقق ايراني که داراي دکتراي تخصصي فيزيک اتمي، هسته اي و راکتور است، تاکيد کرد: بايد به موازات اين پيشرفت علمي، بخشي در دانشگاههاي ايران بنيانگذاري شود تا علم ليزر، بصورت تئوري و عملي به دانشجويان منتقل شود.
*** آمريکا و اروپا بدانند دوران چپاول گذشته است
نراقي در پاسخ به سووالي درباره واکنش منفي غرب در قبال پيشرفت هاي علمي جمهوري اسلامي ايران اظهار داشت:غربي ها که روزي ملت هاي جهان از آفريقا تا آسيا و آمريکاي لاتين را به بردگي گرفته بودند و هنري جز چپاول و غارت سرمايه هاي آنان نداشتند، طبيعي است که امروز نمي توانند استقلال و پيشرفت هاي علمي کشوري چون ايران را تحمل کنند.
اين دانشمند ايراني با سابقه 30 سال اقامت در آلمان تصريح کرد: غربي ها، هر نوع حق و مالکيتي را براي خود قائلند اما توانايي تحمل پيشرفت هاي علمي ايران را ندارند.
نراقي تاکيد کرد: آمريکا و اروپا بايد درک کنند که دوران چپاول، غارت و استعمار کشورها گذشته است و ملت ها و دولت ها مي خواهند استقلال داشته باشند.
اين متخصص فيزيک اتمي اظهار داشت: غربي ها در گام اول، براي جلوگيري از دستيابي ايران به فناوري هاي نوين، کارشکني مي کنند.
وي افزود: آنها از هر طريقي تلاش مي کنند مانع دستيابي ايراني ها به فناوري هاي برتر شوند که صرف مبالغ هنگفت براي ايجاد ناآرامي و آشوب در ايران، پس از انتخابات رياست جمهوري، در راستاي اهداف استعماري آنهاست.
وي با بيان اينکه ملت ايران بايد از برنامه هاي استعماري آگاه باشد، گفت: در گام بعدي، هنگامي که با پيشرفت هاي علمي ايران مواجه مي شوند، تلاش مي کنند در نيات جمهوري اسلامي ايران شبهه افکني کنند در حاليکه آنان بخوبي مي دانند، دير يا زود مجبورند با ايران داراي فناوري هاي نوين کنار بيايند و رابطه معقول و منطقي داشته باشند چرا که اين رابطه به نفع آنان نيز هست.
اين متخصص فيزيک اتمي اظهار داشت: چندي پيش "پيتر شارلاتوم" روزنامه نگار و تحليلگر برجسته آلماني خطاب به دولت خانم مرکل گفت، اروپا نبايد مامور اجراي سياست هاي آمريکا و اسرائيل باشد چرا که ضررش، اول متوجه اروپاست .
نراقي همچنين به اظهارات نخستين رييس سازمان انرژي اتمي ايران در مصاحبه وي با يکي از شبکه هاي آلماني اشاره کرد و گفت: همچنانکه اعتماد نيز اذعان دارد، غربي ها همه چيز دارند اما مي خواهند جلوي پيشرفت ايران را بگيرند.
وي با اشاره به همکاري هاي هسته اي آمريکا با برخي کشورهاي منطقه و کمک به آنها براي دستيابي به سلاح اتمي افزود: چرا از کمک هاي آمريکا به برخي کشورهاي منطقه و نيز ايجاد حصاري متشکل از کشورهاي مجهز به انواع سلاح هاي اتمي در گرداگرد ايران صحبتي نمي شود؟ آيا چشم و گوش اروپا ، نابينا و کر است ؟
اين متخصص فيزيک اتمي تصريح کرد: چگونه ملتي را مدام به حمله نظامي و انواع تحريم ها تهديد و در امور داخلي اش از طرق گوناگون دخالت مي کنيد، اما توقع داريد اين ملت، هيچ پيشرفت علمي و فناوري نداشته باشد؟
اين دانشمند ايراني تاکيد کرد: هيچ کشوري حق ندارد سدي در برابر پيشرفت ملت ايران ايجاد کند و غرب نيز بايد درک کند که دوران استعمار و استثمار بسر آمده است و امروز، کشورهاي جهان نمي خواهند تابع آنها باشند.
*** تهران براي سهم داشتن در تسخير فضا، سرمايه گذاري کند
نراقي که علاوه بر فيزيک اتمي ، در زمينه فيزيک نجوم داراي تخصص و اکنون در حال تحقيق درباره موضوع "گريز کهکشان ها" است از ايراني ها خواست به رغم پيشرفت هاي غرور آفرينشان ، در اين نقطه متوقف نشوند و براي سهم داشتن در تسخير فضا تلاش کنند.
وي از دولت جمهوري اسلامي ايران خواست هر چه سريعتر براي ايجاد يک مرکز نجومي بزرگ در همدان که زيج سلطاني در آن واقع شده است، سرمايه گذاري کند.
اين دانشمند همچنين پيشنهاد تاسيس دانشگاه مشترک ايراني - آلماني به منظور
ايجاد ارتباط علمي بين دانشمندان دو کشور و نيز بهره گيري از دانش ايرانيان مقيم آلمان را ارايه کرد و از دولت خواست هر چه سريعتر نسبت به تاسيس چنين دانشگاهي در ايران اقدام کند.
نراقي در پايان آمادگي خود را به عنوان يک ايراني ، براي پيشرفت علمي و سرافرازي ايران اسلامي اعلام کرد و از همه ايرانيان مقيم خارج از کشور خواست براي اعتلاي علمي ايران تلاش کنند چرا که دنياي امروز ، دنيا داشتن فناوري هاي برتر است.