0

طراحی وب سایت همراه با شام و نهار فقط 1000 تومان

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

طراحی وب سایت همراه با شام و نهار فقط 1000 تومان

http://rlv.zcache.com/will_write_code_for_food_shirt-p235780280084662100t5tj_325.jpg

اگر شما در گوگول کلید واژه “طراحی سایت فقط” را جستجو نمایید به 1 میلیون و چهار صد هزار مورد بر خورد می کنید . ما این همه طراح وب سایت در کشور داریم که همه اشان مفت واسه شما سایت طراحی می کنند ؟!  رنج و حدود قیمتی که من توانستم به دست بیارم این است :  طراحی سایت از 5 هزار تومان داریم تا 5 میلیون ریال و هاستینگ هم داریم از 3 هزار تومان تا 300 هزار تومان . به به ,  کی میگه ما تورم داریم ؟ این همه ارزونی ,  واقعا مفته .

واقعا چرا اینگونه شده است ؟ آیا طراحی وب سایت های اینترنتی اینقدر آسان شده است که بچه هایی که کشاورزی خونده اند هم در کنار باغبانی سایت هم طراحی می کنند  ؟ یا ما متخصص در زمینه نرم افزار زیاد داریم ؟  آیا دانشگاهای ما Web Designer  تولید و عرضه می نماید ؟

فرض کنید سایتی به مبلغ 20 هزار تومان ساخته می شود . این سایت حداقل 5 صفحه دارد . اگر ما از تکنولوژی پیچیده HTML و از محیط بسیار مشکل Front Page هم برای طراحی سایت استفاده نمایم حداقل 1 روز باید وقت بگذاریم . حداقل باید 5 یا 6 تا عکس در فتوشاپ حاضر نماییم . کل سایت رو فرض کنیم در دوروز کاری 10 ساعته برپا کردیم . برای هر روزه این بنده خدا 10 هزار تومان می افتد . آیا عمله ها هر روز بیشتر از این در نمی یارند ؟

مشکل کجاست ؟ چه کسی مشکل دار است ؟  چه کسی گناه کار است ؟

چند تا دلیل را می توانم برای این مشکل بشمارم که اگر ناقص بود شما تکمیل نمایید :

1. بی صاحاب بودن رشته نر م افزار و عدم داشتن نظام مهندسی – آقا هر کی با هر رشته ای حتی نساجی (من خودم سراغ دارم) میره یک دوره طراحی وب سایت میگذرونه و میاد میشه وب Designer . آقا این واقعا جفاست  . آقا من میام نساجی بکنم ؟ آقا من میام  کشاورزی بکنم ؟ بردار برو رشته خودت دیگه . اگر نظام مهندسی داشتیم جلوی این مورد گرفته می شد و از هرکجا مانده و از هر کجا رانده طراح سایت و یا مهندس نرم افزار نمی شد .
  2. فارغ التحصیل نرم افزار هزار هزار – من نمی دونم ما فقط تو ایران رشته نرم افزار رو  داریم ؟ بابا برید هوا فضا ,  برید معدن ,  برید باغچه بانی ,  برید فوتبالیست بشید والله این رشته نه پول داره و نه هیچ چیز دیگر .
  3. عدم اعتنای مسئولین به این هزار هزار فارغ التحصیلان - این طوری می شود که این برادر و اون خواهر کار گیرش نمی یاد و میره واسه 5000 تومان سایت طراحی می کنه و میزنه چشم بازار رو در میاره .
  4. بیکاری و عدم وجود فرصت های شغلی مناسب و زیاد - بدلیل بی اعتنایی مسئولین و یا عدم توانایی  در زمینه اشتغال زائی فارغ التحصیلان دانشگاهی و برده کشی و بیگاری کشی بخش خصوصی از این فارغ التحصیلان و بیکاری اینطوری می شه که این عزیزان برای نان شب سایت طراحی می کنند.
  5. توهم وب Designer بودن :  بعضی از عزیزان  و به خصوص کسانی که تازه با مقوله طراحی سایت آشنا شده اند با یاد گیری Front page و  کمی HTML توهم وب دیزاین میزنند . برادر طراحی وب سایت به همین سادگی ها نیست . سایت فقط Template نیست که اون را از Template Monster کش بری و بشی طراح سایت . هر روز یک تکنولوژی تازه میاد هرروز یک Framework  هروز یک شماره به web اضافه می شود ,  راستی الان تو وب چندیم ؟ 2 یا 3 .
  6. توهم راحت بودن طراحی Web site نسبت به Desktop Application .
  7. در دسترس بودن CMS های فراوان به خصوص برای PHP کارها . من به جرات می توانم یکی از مشکلات اساسی و بازار خراب کن های صنعت طراحی وب سایت همین PHP کارها هستند . البته نه PHP کار بلکه تعمیر کار Joomla بگوییم بهتر است .

زیاد گفتیم و نوشتیم ولی این مسئله همانند بسیاری دیگر از مشکلات این مملکت درست بشو نیست ,  پس الکی خودمان را خسته نکنیم  . ولی از دوستانی که  در این کار هستند یک خواهش دارم :

اگر نرم افزار نخوانده اید ,  اگر نرم افزار رشته شما نیست ,   یاحتی اگر نرم افزار خوانده اید , بابا لامصب حداقل چشم بازار رو درنیارید  کار بکنید ولی نه به هر قیمتی .

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 2 اسفند 1388  7:45 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hosei1364 m_erfani
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189
سه شنبه 5 دی 1391  1:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها