0

حاج اسفندیار در شلمچه

dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

حاج اسفندیار در شلمچه

فکر می کنید حاج اسفندیار مشایی(راستیتش پیشوند مهندس اصلا به جایگاه جدیدش  نمیخوره) در اولین حضورش در پست جدید( نماینده تام الاختیار رییس جمهور در ستاد مرکزی راهیان نور) چه فرمایشات گهر باری رو ایراد میکنن؟

با یه خورده پیش بینی و شوخی چطورید؟

- در ابتدای فرمایشاتم از همه شما خواهش میکنم برای آمرزش!!! تلفات!!! جنگ    یک دقیقه سکوت کنید. همه با هم هیییییییییییس!

-به قول عکاس توانمند دفاع مقدس شهید آوینی !!! "شرف المکان بالمکین"    روزگاری شهدا در این سرزمین قدم میگذاشتند و شلمچه از نورشان منور میشد و امروز ما با حضورمان اینجا رو مشعشع کردیم....(خودمان را عشق است)

- وقتی انسان به این آتو آشغال ها(اشاره دست راست به تانک های سوخته)نگاه میکند به کخ و جیز بودن جنگ پی میبرد و    در خود متاسف میشود و میگوید: چقدر بد شد که جنگ شد!!!

-کاش این شهدا امروز بودند و مظلومیت و معصومیت من رو فریاد میزدند(صدای گریه و گرفتن دماغ با گوشه چفیه توسط حاج اسفندیار)

-یادش بخیر چه روزگاری داشتیم تو شلمچه... یادم میاد شب عملیات والفجر 8 من و شهید چمران تو همین منطقه قدم میزدیم!!!(اطلاعات رو حال کن)

- تعداد بالای تلفات!!!ما در جنگ تحمیلی حاکی از مدیریت ضعیف حضرت امام هست که امیدوارم دیگه تکرار نشه...

-محققان به تازگی به بنده گفتن که در تحقیقاتشون به این نتیجه پی بردن که شهید شدن از سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکنه و این تنها گوشه ای از فواید شهید شدنه!

-انشالله در دور سوم سفر ریاست جمهوری به خوزستان پروژه آسفالت    و سرپوشیده کردن محوطه شلمچه رو بطور خاصه سفارش میکنم تا کور شود هرآنکه نتواند دید

آخرش باد کار خودش رو کرد و چفیه رو با خودش برد. حتی آب و هوا و خاک شلمچه باغیرت هستن چه برسه به اهل اونجا

---------------------------------------------------------------------

پی نوشت:

- معمولا در قبال مشایی سکوت میکنم ولی واقعا حوصلم رو سر برد و جونم رو به همونجایی که داره نشون میده رسونده

- سواستفاده ممنوع! حتی شما دوست عزیز.

بنده هنوز هم(با وجود مشایی و رحیمی) با افتخار عاشق احمدی نژادم و یه خال موی سرش رو با خروار خروار سیاست مدارهای بی خاصیت عوض نمیکنم

بر گرفته از وبلاگ :بنیان

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

شنبه 1 اسفند 1388  1:16 PM
تشکرات از این پست
gherghi
gherghi
gherghi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

پاسخ به:حاج اسفندیار در شلمچه

لا اقل مثل شماها آدم فروش نیستند
احمدی نژاد هچی باشه مرده جرعتم داره میره وسط جمعیت نه اینکه با لباس زنونه فرار کنند
پنج شنبه 6 اسفند 1388  4:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها