0

استاندار فارس شماره موبايل خود را براي انعکاس مشکلات در اختيار مردم قرار داد

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

استاندار فارس شماره موبايل خود را براي انعکاس مشکلات در اختيار مردم قرار داد

به گزارش ايرنا دکتر روح الله احمدزاده روز جمعه در حاشيه برگزاري ملاقات رو در رو مديران ارشد استان با مردم در گفت و گو با خبرنگاران افزود: راه ارتباطي ما با مردم نبايد قطع باشد و مديران ارشد در استان فارس هم بايد شماره موبايل خودشان را به مردم بدهند که مردم با پيامک، مسايل و مشکلات خود را به آن ها اطلاع دهند. 
وي اظهارداشت : با اين کار، رابطه مسوولين با مردم را روان سازي مي کنيم و فاصله بين مردم و مديران کم مي شود. 
احمدزاده ادامه داد :در ميان مردم آمدن و شنيدن حرف مردم و مواجهه مستقيم با دردها و مشکلات مردم بهترين راه براي حل هرچه سريعتر مسايل و مشکلات مردم است. 
استاندار فارس گفت : اينکه ما بتوانيم در جلسه اي همه مديران ارشد استان فارس را دور يک ميز بنشانيم و مردم بيايند و مشکلاتشان را که ممکن است ناشي از عدم هماهنگي بين دو دستگاه به وجود آمده را حل کنند،برکات زيادي دارد. 
احمدزاده اظهار داشت : ضمن اينکه مسايلي است که براي حل آن مسايل بايد استاندار يا معاونين استاندار ورود کنند و مشکلات را حل کنند. 
وي افزود:همين که ما از درهاي بسته مديريت ها بيرون و به ميان مردم مي آييم راهگشاه خواهد بود که مي توانيم بسياري از معضلات و مشکلات بوجود آمده را بشناسيم و ريشه هاي آن را پيدا کنيم و بعد آن را حل کنند. 
استاندار فارس در ادامه گفت : يکي از مهمترين مشکلات و مسايلي که در آستانه حلول سال نو داريم گران شدن برخي اقلام و مايحتاج ضروري مردم مثل گوشت سفيد ، گوشت قرمز، برنج ، ميوه و مرکبات است که از مسوولين استدعا دارم بيايند قيمت استاندارد اين اقلام را به من بدهند تا من به مردم اعلام کنم و به مردم بگوييم گوشت ، برنج ، مرکبات با اين قيمت قرار است تا آخر فروردين عرضه شود. 
احمدزاده ادامه داد : بايد همه مديران از جمله تعزيرات ، بازرگاني ، بازرسي استانداري و دستگاه هاي نظارتي به ميدان بيايند و به کساني که احتکار مي کنند و اقلام را در بازار کم کنند که بار مالي روي دوش مردم بيفتد برخورد شود. 
وي اظهارداشت : اگر بفهمم در استان فارس کسي احتکار کرده و يا مايحتاج ضروري مردم را با قيمت بالا بفروشد شخصا ورود خواهم کرد و با او برخورد قانوني مي کنم و در مغازه ها را مي بندم و بعد آن را رسانه اي مي کنم. 
احمدزاده افزود : دستگاه هاي دولتي از 15 اسفند ماه به بعد نبايد تعطيل شوند بلکه بايد تمام مشکلات مردم را قبل از عيد رسيدگي کنند. 
وي گفت:درآخرسال به ادارات سرکشي خواهم کردو اگر در اداره اي ببينم در اتاقي بسته است و مردم پشت در ايستاده اند من با رييس اداره برخورد مي کنم و او را عزل خواهم کرد. 
احمدزاده ادامه داد : روساي ادارات در شهرستان ها ، مديران کل در سازمان ها نبايد ادارات را تعطيل کنند بايد تا شب عيد پاسخگوي مردم باشند و همه مشکلات و مسايل مردم را پيگيري کنند.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 30 بهمن 1388  10:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها