0

قطبي با پول گزاف، دوستانش را قالب كرد/ او مدرک مربی گری ندارد

dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2247

قطبي با پول گزاف، دوستانش را قالب كرد/ او مدرک مربی گری ندارد

خريدهاي افشين قطبي در پرسپوليس آنقدر توزرد از آب درآمدند كه مديران وقت باشگاه هنوز از سوي مسوولان سازمان حسابرسي و سازمان تربيت‌بدني مورد بازخواست قرار مي‌گيرند.
داريوش مصطفوي كه پيش از اينها براي ارايه توضيحاتي راهي باشگاه پرسپوليس شده بود، طبق اخبار يكي از خبرگزاري‌ها به‌زودي به سازمان تربيت‌بدني هم احضار خواهد شد تا در مورد پرونده دي كارمو و ماركو جوابگو باشد. خريدهايي كه خود مصطفوي مدعي است نقشي در انجام آن نداشته است.

روي خروجي يكي از خبرگزاري‌ها آمد كه چون عملكرد ماركو (مربي برزيلي تيم پرسپوليس) و دي‌كارمو با پولي كه از باشگاه گرفته‌اند هيچ سنخيتي نداشته، شما به سازمان تربيت‌بدني احضار خواهيد شد!

اگر اين قراردادها را من بسته باشم و من دنبال آوردن اين برزيلي‌ها بوده باشم، حرف شما درست است ولي اين را يادتان نرود كه ما و باشگاه پرسپوليس با فشار افشين قطبي اين برزيلي‌هاي عجيب! را جذب كرديم.

با تمام اين حرف‌ها فكر مي‌كنيد كه كار درستي انجام داده‌ايد؟

به هر حال شما مديرعامل باشگاه بوديد. كار درستي نبوده ولي ما هيچ شناختي از اين دو نفر نداشتيم. ما گول قطبي را خورديم. او آنقدر از ماركو و دي‌كارمو تعريف و تمجيد كرد كه هيات مديره مجبور به جذب آنها شد. هيچ‌كدام از ما از اين برزيلي‌ها شناخت نداشتيم. قطبي گفت الاوبلا كه اين دو تا بايد جذب شوند. حتي وقتي مراحل آخر كار بود بار ديگر با قطبي در مورد مسايل فني و مالي اين برزيلي‌ها صحبت كردم و او روي حرف خودش پافشاري كرد.

فكر مي‌كنيد ماركو و دي‌كارمو اين ارزش را داشتند كه حدود 550 تا 600 هزار دلار هزينه روي دست پرسپوليس بگذارند؟

به خدا آنها چنين ارزشي نداشتند و خود من اولين كسي بودم كه گفتم بايد ماركو را از پرسپوليس بيرون كنيم. حتي در مورد پول اين دو نفر هم از قطبي پرسيدم. قطبي مي‌گفت كه اين برزيلي‌ها خيلي بيشتر از اينها مي‌ارزند و فقط به خاطر دوستي با او است كه ماركو و دي‌كارمو حاضرند با اين مبالغ به ايران و پرسپوليس بيايند. از همان موقع اين دو تا به دلم ننشستند و حتي تا آخرين روز و در حضور مسوولان باشگاه به قطبي گفتم كه مسووليت اين دو نفر با خودت است و او هم قبول كرد.

نظر ديگر اعضاي هيات مديره و مسوولان باشگاه پرسپوليس در اين مورد چه بود؟

به روح مادرم قسم مي‌خورم كه ما از اين قضيه بي‌خبر بوديم و نمي‌دانستيم كه قطبي اينطوري دوستانش را به ما قالب كرده است. دلم نمي‌خواهد پاي كسان ديگري را وسط بكشم ولي حرف خوبي زديد. من در پرسپوليس فقط مدير‌عامل بودم و بايد پاي مصوبه‌هاي هيات مديره را امضا مي‌كردم. من هم مثل بقيه يك حق راي داشتم و اينطوري نبود كه من همه‌كاره باشم. در مورد جذب قطبي و دوستانش هم همه اعضاي هيات مديره از جمله هدايتي، فرخزادي، آخوندي و... نقش داشتند و آنها هم اين را تاييد كرده بودند. در پرسپوليس وضعيت اينطوري نبود كه مثلا مصطفوي بيايد، فرخزادي قراردادي ببندد، پولي پرداخت كند و بقيه بي‌خبر باشند.

مگر شما با افشين قطبي هنگام عقد قرارداد در مورد اين چيزها صحبت نكرده بوديد؟

خير! حتما يادتان رفته كه جناب هدايتي مامور شدند تا با افشين قطبي در دوبي مذاكره كنند. آقاي هدايتي در دوبي با قطبي صحبت كرد و وقتي با او به توافق رسيد و قرارداد اوليه امضا شد، در تهران نسخه ديگر را جلوي ما گذاشتند و گفتند امضا كن! البته من هيچ‌چيز را گردن كسي نمي‌اندازم و باز هم مي‌گويم اگر صحبتي شده، قراردادي بسته شده و يا مساله‌اي است به تصميم همه اعضاي هيات مديره برمي‌گردد چون در آن زمان هم هدايتي از سوي هيات مديره مامور شد تا با قطبي در دوبي مذاكره كند.
وقتي در تهران با من در مورد قطبي صحبت شد، گفتم كه بايد در مورد او و خواسته‌هايش تحقيقات بيشتري شود ولي از آنجايي كه بعضي از مسوولان رده بالا از جمله علي‌آبادي و... به دنبال اين بودند تا قطبي را به ايران برگردانند، حتي فرصتي نشد تا ما در مورد او و مدارك مربيگري‌اش تحقيقاتي را انجام دهيم و مجبور شديم قرارداد او را امضا كنيم.

در مورد مدارك مربيگري افشين قطبي از همان دوره‌اي كه او در زمان كاشاني (ليگ هفتم) سرمربي پرسپوليس شد تا امروز صحبت‌هايي وجود دارد. آيا قطبي هنگام عقد قرارداد با پرسپوليس در ليگ هشتم، مدركي ارايه داد؟

كدام مدرك؟ تا جايي كه من مي‌دانم در همان دوره اول هم او مدركي را به پرسپوليس و كاشاني ارايه نداد و بعد از آن هم كه ايشان با اصرار بعضي از آقايان مسوول بدون هيچ مدرك مربيگري سرمربي پرسپوليس شد.
بعضي از آقايان در سازمان از بازگشت افشين قطبي به ايران سود مي‌بردند و مي‌توانستند از محبوبيت او استفاده كنند. قهرماني پرسپوليس در زمان كاشاني (ليگ هفتم) باعث شد تا قطبي به محبوبيت خوبي برسد. خدا مي‌داند كه اگر آخرين ثانيه‌هاي بازي با سپاهان ضربه سر سپهر حيدري توي دروازه سپاهان نمي‌رفت، چه اتفاقاتي براي قطبي مي‌افتاد. من چنين روزهايي را در فوتبال زياد ديده‌ام كه چطور در عرض چند ثانيه و با يك چرخش توپ آدم‌ها از عرش به فرش مي‌رسند و يا برعكس، چطور بالا مي‌روند...

در طول اين مدت هرگز از قطبي مدارك معتبر و بين‌المللي مربيگري نخواستيد؟

قطبي هر‌بار مي‌گفت كه با فلان مربي بزرگ دنيا كار كرده و فلان مدرك مربيگري را دارد ولي هربار اتفاق‌هايي مي‌افتاد كه چيزي به باشگاه ارايه نمي‌شد. نكته جالبي كه وجود دارد اين است كه چطور فدراسيون فوتبال حالا آمده و همان افشين قطبي را سرمربي تيم‌ملي كرده! چطور شده كه آقاي قطبي بدون مدرك به تيم‌ملي رسيده است! در آخرين روزهايي كه قطبي در پرسپوليس بود مدام بهانه‌گيري مي‌كرد و چون نظم تيم به هم ريخته بود و پرسپوليس تاكتيك خاصي نداشت، ايشان را از پرسپوليس كنار گذاشتم.

اما چند روز پيش بود كه فدراسيون مدرك مربيگري قطبي را رو كرد.

(خنده) دلم نمي‌خواهد زياد وارد جزئيات شوم ولي من مرد سرد و گرم چشيده اين فوتبال هستم و دلم بابت بعضي چيزها مي‌سوزد. آخر مگر مي‌شود كه يك نفر با مدرك داخلي فدراسيون فوتبال آمريكا، سرمربي يك تيم‌ملي در جاي ديگر دنيا شود؟ اصلا آيا مدرك قطبي بين‌المللي هست كه او اينقدر در مورد سوابق و تجربيات بين‌المللي حرف مي‌زند؟ من خودم مدرك دانشگاهي‌ام را از آمريكا گرفته‌ام و مي‌دانم كه چه اتفاقاتي مي‌افتد. كاري به اين ندارم كه سرمربي تيم بانوان آمريكا زير مدرك قطبي را امضا كرده ولي اين خيلي عجيب است كه مدرك آمريكايي قطبي حتي تاريخ هم ندارد! تا جايي كه من مي‌دانم و ديده مي‌شود حتي شير و كشك هم تاريخ توليد (صدور) و انقضاء دارند. نمي‌دانم چطور مي‌شود كه حكم يك فدراسيون تاريخ صدور ندارد و طبق قوانين استاندارد نيست.

پس با تمام اين صحبت‌هايي كه كرديد، شما براي رفتن به سازمان و توضيح دادن در مورد مسايل قطبي حرفي نداريد.

اصلا... با جان و دل به سازمان مي‌روم. همانطور كه قبلا به باشگاه پرسپوليس رفتم و در مورد بعضي از مسايل به مسوولان حسابرسي توضيح دادم، حالا هم به سازمان مي‌روم. 
من معتقدم كه قطبي با آوردن دي‌كارمو به پرسپوليس جاي يك جوان ايراني را در ليگ گرفت. باور كنيد كه اگر سري به زمين‌هاي خاكي گود شهرزاد (محله دولت‌آباد) بزنيد، هزار تا جوان فوتباليست بهتر از دي‌كارمو پيدا مي‌كنيد كه حداقل بغل پا زدن بلدند! 
در مورد ماركو هم بهتر است از هدايتي سوال كنيد. حتي وقتي هدايتي در مذاكره با افشين قطبي در دوبي، به او اعلام كرد كه سرمربي ايراني به نام‌هاي پيرواني، عابدزاده و كماسي در كادر‌فني پرسپوليس هستند قطبي به صراحت اعلام كرد كه يك مربي خارجي بايد از طريق او وارد كادر‌فني شود و اين جزو شرايط افشين بود! ماجراي گل نزدن‌هاي دي‌كارمو، برنامه‌ فردوسي‌پور و اصراري كه قطبي صراحتاً براي جذب دي‌كارمو داشت را هرگز فراموش نمي‌كنم. قطبي به صراحت در رسانه‌ها اعلام كرد كه دي‌كارمو برايش با‌ارزش‌تر از علي كريمي است و شرط گذاشت كه در صورت جذب دي‌كارمو حاضر است كه كريمي به پرسپوليس برگردد!

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

جمعه 30 بهمن 1388  1:51 AM
تشکرات از این پست
server
server
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 23

پاسخ به:قطبي با پول گزاف، دوستانش را قالب كرد/ او مدرک مربی گری ندارد

انصافا این سپاهانی ها چی فکر کردن؟ تو رو به خدا چشمتون رو باز کنید. بازی تراکتور با سپاهان دیگه کم مونده داور بیاد بگه تراکتوریها بیرون سپاهان باید دروازه خالی گل بزنه ! یه پیشنهاد اط سال بعد دیگه بگن سپاهان قهرمان ذوب آهن دوم بقیه تیم ها برای سومی بازی کنن ! سپاهان که به لطف امام زمان و داوری و رئیس فدراسیون و عزیز محمدی و.... قهرمان میشه ! ذوب آهن هم که به همان دلایل بالا و گل مشکوک دقیقه 95 ! بقیه تیم ها شارفتمندانه برای سومی بجنگن ! سپاهان فقط داره پول بیت المال رو میریه بیرون ! حدا اقل با برد پرسپولیس و استقلال بیش از 60 میلیون نفر آدم خوشحال میشن ولی با برد اون دوتا اصفهانی چند هزار نفر؟ من پرپولیسیم و لی انصافا دلم برای استقلال میسوزه چون بیچاره زرت وزرت داره بازی می کنه ولی کافیه سپهانی ها اشاره کنن که خستن بازی شون عقب میفته ! در ضمن همه این بازیها معلومه چی به چیه نمی خوان پرسپولیس استقلال قهرمان بشن
یک شنبه 16 اسفند 1388  10:13 AM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019
پنج شنبه 31 تیر 1389  6:26 PM
تشکرات از این پست
semoya
semoya
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:قطبي با پول گزاف، دوستانش را قالب كرد/ او مدرک مربی گری ندارد

اي كاش كسي به رييس فدراسيون ما اين حرف ها را مي زد.
من عدم صلاحيت آقاي قطبي را وقتي متوجه شدم كه قول صعود به جام جهاني را داد و وقتي صعود نكرديم،تكذيب كرد

یک شنبه 3 مرداد 1389  3:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها