وقتی بیش از نیازمان خرید می کنیم
وقتی بیش از نیازمان خرید می کنیم گاه بنا به دلایلی مانند ارزانی فصلی یا دور بودن مراکز خرید، مواد غذایی بیش از نیاز خانواده، خریداری می شود. این کار ممکن است سبب ماندن بخشی از این مواد در یخچال شود که بعد از چند روز تازگی خود را از دست می دهد به ویژه در مورد میوه ها. در زیر چند راهکار برای این گونه موارد آورده ایم:

▪ خیار بسیار حساس است و پس از چند روز تازگی و طعم خود را از دست می دهد. بنابراین خیارهای اضافی را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و بشویید و بعد از خشک شدن در یک قابلمه دردار بریزید و در یخچال بگذارید.
▪ انگور را برای نگهداری بیشتر، نشویید و درون کیسه نگهدارید. شستن انگور قبل از گذاشتن در یخچال، موجب ترک خوردن دانه های آن می شود.
▪ سبزی خوردن را بشویید و در یک کیسه پارچه ای نگهدارید.
از آنجا که برگ های سبزی آب زیادی دارد، کیسه پارچه ای سبب می شود سبزی سیاه و پلاسیده نشود.
▪ موز نرسیده را لای روزنامه بپیچید و نخست دو سه روز خارج از یخچال نگهدارید. این کار سبب شیرین شدن موز می شود. بعد از زرد شدن پوست موز آن را در یخچال بگذارید.
▪ در صورتی که با وجود همه مراقبت ها باز هم میوه ها، مانده و بدشکل شدند و کسی حاضر به خوردن آن نشد (قبل از پوسیدگی) می توانید با پختن آن ها هم باعث تنوع در تغذیه افراد خانواده شوید و از اسراف پرهیز نمایید. با افزودن کمی شکر و آب به سیب، گلابی، آلو یا هلو و پختن آنها می توانید کمپوت درست کنید. انگورهای مانده را می توان سرکه انداخت. برای این کار آن ها را چند هفته در ظرفی دردار بریزید به صورتی که اصلا هوا نخورد و بعد صاف کنید.
▪ و بهترین راه برای تازه ماندن میوه ها و جلوگیری از خراب شدن شان خرید به اندازه نیاز است.