پرچم دار ايران در بازيهاي المپيك زمستاني 2010 ونكوور گفت: هدفم از حضور در اين بازيها كسب ركورد مناسب در رقابت با حريفان همسطح خودم است.
مرجان كلهر نخستين بانوي ايراني راهيافته به بازيهاي المپيك زمستاني در گفتوگو با خبرنگار اعزامي ايسنا به ونكوور گفت: در چند روز گذشته تمرينات مناسبي را در پيست اسكي ويستلر انجام دادهام و آمادگي خوبي براي شركت در مسابقات دارم. من اصلا اميدي به كسب مدال ندارم، اما اميدوارم در رقابت با رقباي هم سطح خودم خوب ظاهر شده و بتوانم ركورد مناسبي را از خودم به جاي بگذارم.
وي در مورد تمريناتي كه طي چند روز گذشته داشته است، گفت: من در اين چند روز توانستم با قهرمانان بزرگ دنيا از جمله "بنيراش" دارنده دو مدال طلاي المپيك زمستاني و قهرماناني از آمريكا، سوئيس تمرين كنم.
وي ادامه داد: من صبحها تمرين اسكي و عصرها تمرين بدنسازي انجام ميدهم و چيزهاي جديدي در اينجا ياد گرفتم و توانستم اطلاعات و آموختههاي جديدي را جايگزين دانش گذشته خود بكنم و بهتر شوم.
كلهر با اشاره به تمرين خود با قهرمانان بزرگ دنيا گفت: همان ذهنيتي را كه از نظر قهرماني در مورد آنها داشتم را در اينجا از نزديك ديدم. نكتهاي كه برايم خيلي جالب توجه بود اينكه اين قهرمانان اصلا مغرور نيستند و اصل ورزش هم اين است. اگر مغرور باشي نميتواني قهرمان جهان شوي.
قهرمان اسكي ايران با بيان اينكه "كاترين زتل" اتريشي الگوي من است، گفت: در حين تمريناتم با او صحبت كردم و خيلي خوشحالم كه توانستم تمرينات او را از نزديك ببينم. بنيراش را هم ديدم و با او نيز تمرين كردم. او از من در مورد امتيازم پرسيد و برايم آرزوي موفقيت كرد.
كلهر با بيان اينكه جو المپيك برروي من تاثير مثبتي گذاشته است و توانستهام خوب تمرين كنم گفت: تمرين در كنار قهرمانان جهان يك روياست.
وي در خصوص حضور در المپيك گفت: تقريبا همان چيزي كه فكرش را ميكردم در اينجا ميبينم و شرايط سختي نيست. اميدوارم در مسابقات خوب ظاهر شوم.
كلهر با بيان اينكه اسكي كردن برروي برف يخي خيلي دشوار است گفت: پيستهاي المپيك به صورت برف يخي است در حالي كه در ايران ما برروي برف نرم تمرين و مسابقه ميدهيم. كه در اين شرايط تمرين و مسابقه راحتتر است.
پرچمدار ايران گفت: نميتوان گفت كه حضور در المپيك يك روياست، اما آروزي هر ورزشكاري شركت در المپيك است. اميدوارم كه كشورم در بازيهاي آينده با تعداد ورزشكار بيشتري شركت كند.
بانوي محجبه ايراني كه مورد توجه رسانههاي دنيا قرار گرفته است، در اين رابطه گفت: طي چند روز گذشته خبرنگاران خارجي از من ميپرسند كه آيا من تنها زن ايراني هستم كه اسكي ميكنم اما، من در پاسخ به آنها گفتم كه دختران بيشماري با حجاب در ايران اسكي ميكنند. حجاب مانع كار ما نيست. از اينكه پرچمدار كشورم در اين بازيها بودم خيلي خوشحالم و توانستم به دنيا نشان بدهم كه زن ايراني ميتواند در دنيا مطرح باشد.