خورش ریواس
مواد لازم (برای 4 نفر):
ریواس
|
1 کیلو
|
گوشت گوسفند
|
نیم کیلو
|
پیاز
|
2 عدد
|
شکر
|
2 تا 3 قاشق غذاخوری
|
نمک و فلفل سیاه و روغن
|
به مقدار کافی
|
نعنا
|
200 گرم
|
جعفری
|
200 گرم
|
طرز تهیه:
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . 2 تا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای 45 دقیقه بجوشد. ریواس ها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات 3 سانتیمتری می بریم . نعنا و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواس ، نعناع ، جعفری ، شکر ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه بجوشد . خورش آماده سرو است.
البته باید دقت کنیم تا ریواس ها خیلی نرم نشوند .
دوشنبه 26 بهمن 1388 12:06 PM
تشکرات از این پست