0

خورش كنگر

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

خورش كنگر

مواد لازم:

یك كیلو كنگر
یك كیلو گوشت ران یا ماهیچه گوسفند
نیم كیلو نعنا و جعفری
3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
یك استكان آب نارنج یا آبلیمو
یك دوم قاشق غذاخوری زعفران ساییده
به قدر كافی نمك و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را چند تكه كرده، می شوییم. آن را با كمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و كمی نمك می گذاریم تا بپزد.

تیغهای كنگر را پس از پاك كردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می كنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن كمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می كنیم، تا با كنگر كمی سرخ شود.

زعفران حل شده ، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان كرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می كشیم.


دوشنبه 26 بهمن 1388  12:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها