خورش كنگر
مواد لازم:
یك كیلو
|
كنگر
|
یك كیلو
|
گوشت ران یا ماهیچه گوسفند
|
نیم كیلو
|
نعنا و جعفری
|
3 قاشق غذاخوری
|
پیاز سرخ شده
|
یك استكان
|
آب نارنج یا آبلیمو
|
یك دوم قاشق غذاخوری
|
زعفران ساییده
|
به قدر كافی
|
نمك و فلفل
|
طرز تهیه:
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم. آن را با كمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و كمی نمك می گذاریم تا بپزد.
تیغهای كنگر را پس از پاك كردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می كنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن كمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می كنیم، تا با كنگر كمی سرخ شود.
زعفران حل شده ، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان كرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می كشیم.
دوشنبه 26 بهمن 1388 12:04 PM
تشکرات از این پست