0

وزير بهداشت از برگزيدگان سومين جشنواره «حكمت مطهر» تجليل كرد

 
seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 1643
محل سکونت : اصفهان

وزير بهداشت از برگزيدگان سومين جشنواره «حكمت مطهر» تجليل كرد

برگزيدگان بخش‌های مختلف سومين جشنواره «حكمت مطهر» امروز نهم ارديبهشت‌ماه با حضور وزير بهداشت و جمعی از مسئولان دانشگاهی معرفی و تجليل شدند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، سومين جشنواره «حكمت مطهر» ساعت 9:30 امروز چهارشنبه نهم شهريورماه با حضور حجج‌اسلام محمديان و رنجبران رئيس و معاون فرهنگی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و خانواده شهيد مطهری در تالار ابن‌سينای دانشكده علوم‌پزشكی دانشگاه تهران آغاز شد.

آثار برتر سومین جشنواره «حکمت مطهر» در قالب هشت جلد منتشر شد

در ابتدای اين مراسم حجت‌الاسلام‌‌ والمسلمين داود رنجبران، معاون فرهنگی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به فرارسيدن روز معلم به تبيين جايگاه ممتاز معلمان در اسلام پرداخت و گفت: اميدوارم همه ما به‌عنوان معلم بتوانيم به عنوان شاگردان مكتب اسلام، جايگاه رفيع علم و انديشه را با سرلوحه قرار دادن كلمات و انديشه‌های ناب مطهری به پيش ببريم.

وی ادامه به ارائه گزارشی از برپايی اين جشنواره پرداخت و افزود: اين جشنواره از ابتدای سال تحصيلی با بحث‌های مختلف علمی، فرهنگی و هنری، پژوهش و پايان‌نامه نويسی درباره شخصيت و آثار استاد مطهری در دانشگاه‌های سراسر كشور آغاز شد.

رنجبران از حضور 50 هزار دانشگاهی در سومين دوره از برپايی اين جشنواره خبر داد و تصريح كرد: در دوره نهايی،51 مقاله و پژوهش جمع‌آوری شد كه بخشی از آنها كه از سطح علمی مطلوبی برخوردار بودند در قالب هشت عنوان كتاب منتشر شدند.

معاون فرهنگی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در بخش پايانی سخنان خود با اشاره به رويكرد جديد جشنواره سوم نسبت به دوره‌های قبل اظهار كرد: در اين دوره مطالعات تطبيقی راجع به انديشه‌های شهيد مطهری با انديشه‌های فيلسوفان جهان صورت گرفت.

دفاع منطقی از دین و هجوم به اندیشه باطل شیوه شهید مطهری در دفاع از دین بود

سومين جشنواره «حكمت مطهر» با ارائه سخنانی توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمين محمديان، رئيس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه يافت. وی به تشريح ويژگی‌های دوران زندگی استاد مطهری پرداخت و گفت: وجود غربت در دين يكی از مشكلات آن دوران بود به نحوی‌كه دين نه تنها در حاكميت حضوری نداشت بلكه عليه آن نيز بود و به مخالفت علنی با دين می‌پرداخت.

رئيس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بيان اينكه در آن زمان عالمان مرزبان دين كم بودند، افزود: در چنين شرايطی استاد مطهری توانستند به طور منطقی از مبانی معرفتی دين دفاع كنند و به طور تهاجمی به انديشه‌های باطل حمله كنند.

شعرخوانی در رثای شهيد مطهری توسط نفر برگزيده سومين جشنواره «حكمت مطهر» از ديگر برنامه‌های اين جشنواره بود.

جوانان با مطالعه آثار مطهری به آگاهی جامعی از دین می‌رسند

در ادامه اين مراسم علی مطهری، نماينده مجلس شورای اسلامی و فرزند شهيد مطهری به سخنرانی درباره ويژگی‌های مبارزه شهيد مطهری با مخالفان اسلام پرداخت و افزود: امام راحل تأكيد زيادی بر زنده‌ نگهداشتن ياد شهيد مطهری و آثار ايشان داشتند چرا كه مطمئن بودند مرور آثار ايشان آگاهی جامعی را از دين به جوانان می‌دهد.

نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود به تشريح اصول انديشه‌های اين معلم شهيد پرداخت.

در اين بخش از مراسم كه با ورود كامران باقری ‌لنكرانی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی همزمان شد لوح سومين جشنواره «حكمت مطهر» به همراه يك سفر حج عمره مفرده به همسر شهيد مطهری اهدا شد.

خلا وجودی شهید مطهری در جامعه کنونی احساس می‌شود

سخنرانی وزير بهداشت بخش ديگری از اين جشنواره بود. وی ترويج انديشه‌های امام خمينی(ره) و پايه‌گذاری مبانی انقلاب اسلامی را از جمله بركات شهيد مطهری در دوران انقلاب دانست و گفت: ايشان با استخراج معارف دينی و تطبيق آن با نيازهای روز گام بزرگی را در تحقق انقلاب اسلامی برداشتند.

لنكرانی در پايان سخنان خود خلا حضور انديشه‌های شهيد مطهری را از مشكلات جامعه كنونی دانست و افزود: با وجود حضور انديشمندان بزرگ در عرصه‌های مختلف اما در شرايط كنونی جای خالی استاد مطهری و ژرف‌انديشی ايشان در موضوعات مختلف به وضوح مشاهده می‌شود.

جشنواره حکمت مطهر برترین‌های خود را شناخت

سومين جشنواره «حكمت مطهر» با معرفی برگزيدگان بخش‌های مختلف و تجليل آنها توسط وزير بهداشت، رئيس دانشكده علوم ‌پزشكی تهران، معاون فرهنگی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری و بسيج دانشجويی كشور به كار خود پايان داد.

براساس اين گزارش، ابوالفضل خوش‌منش، محمدعلی صديقی، ام‌البنين خالقيان، محد كاظمی، امرااله حسينی، ابراهيم صالحی و رقيه سيدی از برگزيدگان بخش مقاله و پژوهش اين جشنواره بودند.

در بخش كتابخوانی و هنری نيز پويان سعادت، امرالله سيف‌الدينی، ابوالفضل خالقی، محمدرضا دری و الهام پاكدل موفق به دريافت تنديس و جوايز سومين جشنواره «حكمت مطهر» شدند.

به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
چهارشنبه 9 اردیبهشت 1388  4:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها