SMS های زیبا و عاشقان
خدایا سهمیه این دل ما رو تو کدوم کارت می ریزی که به دل ما چیزی نمی رسه؟!
ای کاش محبت اثری داشته باشد معشوق ز عاشق خبری داشته باشد کو خنجر تیزی که کنم پاره جگر قربان رفیقی که وفا داشته باشد
زندگی قافیه ی باران است، من اگر پائیزم و درختان همه بی برگ شدند، تو بهاری و به اندازه باران خدا زیبایی...
آرام ترین تپش قلبم را تقدیمت می کنم تا بدانی آرام بخش وجودم تویی.
دلم را ساده گیر آورده ای تو نه مستاجر، اسیر آورده ای تو تمام رهن قلبت پیش پیش است نگو بازم که دیر آورده ای!
عشق یعنی چون خورشید تابیدن بر شب های دوست و چون برف ذوب شدن بر غم های دوست.
گل یخ زمستان تو هستم، اسیر ناز چشمان تو هستم مرا پرپر مکن ای جانم ای دوست، که من مشتاق دیدار تو هستم
گل یخ زمستان تو هستم اسیر ناز چشمان تو هستم مرا پرپر نکن جانم اى دوست که من مشتاق دیدار تو هستم
پاک ترین هوای دنیا هوای لحظه هایی است که دلمان هوای هم می کند.
نیمه شب صورت خود را به خدا خواهم کرد از خدا خواهش دیدار تو را خواهم کرد تا که جان دارم و از سینه نفس می آید به تو ای دوست وفا خواهم کرد
تو مرا می فهمی و همین ساده ترین قصه یک انسان است من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم میدانی، تا ابد در دل من می مانی
SMS های بامزه
ای کاش که هر لحظه بهاری باشی هر روز پر از امیدواری باشی هر 365 روز امسال سرگرم شمردن هزاری باشی!
هر عید تو را غرق صفا می خواهم هر روز تو را کامروا می خواهم از بهر تو و هر که تو را دارد دوست آرامش خاطر از خدا می خواهم
چند سال و چند عید باید از عمر تو بگذره تا آدم بشی؟ یک سال از عمرت گذشت، ولی باز تو همونی که بودی! فرشته دوست داشتنی! بهار مبارک.
نوروز باستانی نوید دهنده بهار زندگانی یاد آور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید را به شما تبریک می گویم. امید که سال جدید برایمان کرداری نیک، گفتاری نیک و پنداری نیک به ارمغان آورد.