0

پاداش اطاعت از خدا و پیامبر اکرم

jazereyearam
jazereyearam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1313

پاداش اطاعت از خدا و پیامبر اکرم

مردی ازانصارنزدپیامبرصلی الله علیه و آله و سلمرفت و گفت:«ای رسول خدا! من طاقت دوری شما را ندارم. گاهی همین که به خانه می‌رسم، به یاد شما می افتم، و خانه و خانواده را رها می‌کنمو به سوی شما می آیم تا چشمم دوباره به جمال شما روشن شود. اکنون در این فکرم که درروزقیامتوقتی شما دربهشتبه بالاترین مقام ها می رسید، من چگونه به شما دست یابم
پس از این سخنان، آیه 69 سوره نسا بر پیامبر فرود آمدو من یطع الله و الرسول فأولئک مع الذین انعمالله علیهم من النبین و الصدیقین و الشهداء و الصالحین و حسن اولئک رفیقا»
(
آنان که از خدا و رسول او پیروی می کنند (در روز قیامت) با کسانی هستند کهخداوند به آنها نعمت بخشیده است: پیامبران (انبیاء) و راستان (صدیقان) و شهدا ونیکوکاران (صالحان)، که رفیقان و همنشینانی نیکو هستند.)

رسول خدا آن مردرا فرا خواند و این آیه را برایش خواند و به او بشارت (همراهی با خود در بهشت) داد.

منابع:
بحارالانوار، ج17، ص14 --- مجالس (شیخ طوسی)

ر
چهارشنبه 23 بهمن 1387  11:58 PM
تشکرات از این پست
alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

پاسخ به:پاداش اطاعت از خدا و پیامبر اکرم

ای کسانی که ایمان اورده اید، آیا شما را بر تجارتی راه نمایم که شما را از عذابی دردناک می رهاند؟ به خدا و فرستاده او بگروید و در راه خدا با مال و جانتان جهاد کنید. این( گذشت و فداکاری) اگر بدانید ، برای شما بهتر است. سوره صف 10-11  

دوشنبه 12 اسفند 1387  1:23 PM
تشکرات از این پست
alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

پاسخ به:پاداش اطاعت از خدا و پیامبر اکرم

ای کسانی که ایمان اورده اید، آیا شما را بر تجارتی راه نمایم که شما را از عذابی دردناک می رهاند؟ به خدا و فرستاده او بگروید و در راه خدا با مال و جانتان جهاد کنید. این ( گذشت و فداکاری) اگر بدانید، برای شما بهتر است.  
دوشنبه 12 اسفند 1387  1:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها