سلام
اسراييل آمادگی حمله به لبنان را ندارد
مقاومت اسلامي لبنان بعد از جنگ 33 روزه بسيار قوي تر شده است و اسراييل تا وقتي که از نتيجه جنگ اطمينان نداشته باشد، جرأت حمله به لبنان را ندارد.
يک منبع اروپايي اظهار داشت: اسراييل در شرايط کنوني به هيچ وجه توانايي حمله به لبنان را ندارد و تهديدات اين رژيم فقط در حد جنگ رواني است.
اين منبع اروپايي بعد از ديدار با تني چند از سياستمداران لبناني گفت: اسراييل مشغول پيگيري روند صلح بدون پيش شرط با سوريه و فلسطيني ها است، بنابر اين حداقل تا سه ماه آينده شرايط لازم را براي حمله به لبنان نخواهد داشت.
روزنامه "الديار" به نقل از اين منبع که نامي از آن نبرده است، افزود: رژيم صهيونيستي جنبش حماس را يک تهديد جدي عليه خود ميداند.
اين مقام اروپايي تصريح کرد: مقاومت اسلامي لبنان بعد از جنگ 33 روزه بسيار قوي تر شده است و اسراييل تا وقتي که از نتيجه جنگ اطمينان نداشته باشد، جرأت حمله به لبنان را ندارد.
در همين رابطه مقامات حزب الله تأکيد کردند: رژيم صهيونيستي با تهديدات مکرر عليه لبنان به دنبال ايجاد جنگ رواني در ميان افکار عمومي لبنان بوده و اين تهديدات بي اعتبار است.