0

اگر مردم اصفهان مرا بخواهند با سپاهان تمديد مي‌كنم !!!

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

اگر مردم اصفهان مرا بخواهند با سپاهان تمديد مي‌كنم !!!

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از پيروزي 5 بر يك برابر مقاومت سپاسي شيراز اين تيم را تاكتيكي و با برنامه خواند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، واحد اصفهان، امير قلعه‌نويي در كنفرانس مطبوعاتي پس از بازي و در جمع خبرنگاران با بيان اينكه خدا را براي كسب اين نتيجه شاكريم و اين پيروزي را به هواداران سپاهان و مردم اصفهان تقديم مي‌كنم، خاطرنشان كرد: امروز شاهد مسابقه‌اي بسيار خوب و تاكتيكي بوديم. از همين رو بر خود واجب مي‌بينم به داود مهابادي سرمربي جوان شيرازي‌ها به خاطر ايجاد و هدايت چنين تيم باكيفيتي تبريك بگويم.

وي گفت: در پاره‌اي از زمان بازي حريف ما را تحت فشار گذاشت اما با تغيير سيستم جناحين آنها را بستيم و با تاكيد بر برنامه‌هاي تاكتيكي خود، به گل رسيديم. در نيمه دوم نيز با تسلط بر بازي و با گل‌هاي زيباي ابراهيم توره، هر سه امتياز اين ديدار را به حساب خود واريز كرديم.

سرمربي اسبق تيم ملي اظهار داشت: اميدوارم تماشاگران حاضر در ورزشگاه و بينندگان تلويزيوني از ديدن اين بازي و گل‌هاي بسيار زيباي توره لذت برده باشند.

وي با بيان اينكه اگر مردم اصفهان مرا بخواهند بدون شك با سپاهان تمديد خواهم كرد، پيرامون اضافه شدن يك مهاجم برزيلي به تيم سپاهان با تكذيب مذاكره با عنايتي خاطرنشان كرد: هم‌اكنون در خط حمله از بازيكنان بزرگي استفاده مي‌كنيم. اما درصدد هستيم براي تقويت اين خط در مسابقه‌هاي ليگ قهرمانان آسيا و ادامه رقابت‌هاي داخلي، يك مهاجم بزرگ برزيلي كه سابقه بازي در ليگ برتر برزيل را در كارنامه دارد را جذب كنيم.

قلعه‌نويي در پايان پيرامون شهر‌آورد اصفهان گفت: من تجربه مربي‌گري در داربي‌هاي اصفهان، تهران و اهواز را در كارنامه دارم، هر بازي شرايط خاص خود را دارد. ذوب آهن هم از بهترين تيم‌هاي ايران است و مربي فهيمي را روي نيمكت مربي‌گري خود مي‌بيند. با اين حال اميدوارم بازي خوبي را شاهد باشيم.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 20 بهمن 1388  7:41 PM
تشکرات از این پست
server
server
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 23

پاسخ به:اگر مردم اصفهان مرا بخواهند با سپاهان تمديد مي‌كنم !!!

انصافا این سپاهانی ها چی فکر کردن؟ تو رو به خدا چشمتون رو باز کنید. بازی تراکتور با سپاهان دیگه کم مونده داور بیاد بگه تراکتوریها بیرون سپاهان باید دروازه خالی گل بزنه ! یه پیشنهاد اط سال بعد دیگه بگن سپاهان قهرمان ذوب آهن دوم بقیه تیم ها برای سومی بازی کنن ! سپاهان که به لطف امام زمان و داوری و رئیس فدراسیون و عزیز محمدی و.... قهرمان میشه ! ذوب آهن هم که به همان دلایل بالا و گل مشکوک دقیقه 95 ! بقیه تیم ها شارفتمندانه برای سومی بجنگن ! سپاهان فقط داره پول بیت المال رو میریه بیرون ! حدا اقل با برد پرسپولیس و استقلال بیش از 60 میلیون نفر آدم خوشحال میشن ولی با برد اون دوتا اصفهانی چند هزار نفر؟ من پرپولیسیم و لی انصافا دلم برای استقلال میسوزه چون بیچاره زرت وزرت داره بازی می کنه ولی کافیه سپهانی ها اشاره کنن که خستن بازی شون عقب میفته ! در ضمن همه این بازیها معلومه چی به چیه نمی خوان پرسپولیس استقلال قهرمان بشن
یک شنبه 16 اسفند 1388  10:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها