0

همدان و غار علی صدرش

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

همدان و غار علی صدرش

عیسی جعفری

"جاذبه‌های استان همدان بسیار متنوع است، به عنوان مثال غار علی صدر یکی از بی‌نظیر‌ترین اماکن توریستی در کشور و حتی در سطح بین الملل است. خوشبختانه همدان به جهت گردشگری جاذبه‌های منحصر به فردی دارد ومسئولان مربوط آماده استقبال از گردشگران نوروزی هستند. غار علی صدر یکی از نادرترین، بی‌نظیرترین و شگفت انگیزترین غارهای آبی جهان است که هر سال هزاران نفر را از داخل و خارج کشور جذب خود می‌کند. از دیگر جاذبه‌های گردشگری می‌توان کاروانسرای صفوی تاج آباد را نام برد که در گذشته یکی از منزلگاه‌های کاروان‌های زیارتی جاده کربلا بوده است.

اغلب مردم ایران، همدان را با نامهایی همچون ابن سینا، باباطاهر، عین القضات و سیدجمال الدین اسدآبادی می شناسند یا با شنیدن نام همدان به یاد آثار باستانی و تمدن 3100 ساله آن می افتند اما این کهن دیار و پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین به شهر اطلسی ها نیز شهرت دارد.

در استان همدان 5 منطقه گردشگری در هیأت دولت مصوب شده است و مسؤولان استان همدان باید افزایش تعداد این مناطق را مدنظر داشته باشند. بیشتر بخش گردشگری ما را بخش خصوصی اداره می‌کند و درآمد‌های حاصل از گردشگران را خرج زیرساخت‌های اماکن می‌کنند.

850 اثر تاریخی، فرهنگی و چشم اندازهای بی نظیر طبیعی استان همدان در انتظار مسافران است و سالانه افزون بر 2 میلیون ایرانگرد و جهانگرد خارجی از اثر تاریخی، فرهنگی و چشم اندازهای بی‌نظیر و بدیع طبیعی این استان بازدید می‌کنند. توجه به آمار تهیه شده از سال‌های گذشته گردشگران تهران، اصفهان و شهر های شمال غربی بیش از سایر استان‌ها در ایام نوروز به همدان سفر کرده‌اند و پیش بینی می‌شود آمار ورود گردشگران همدان در سال 90 حدود 25 درصد افزایش یابد.

بنابراین همدان به عنوان پایتخت تاریخی تمدن ایران مورد توجه برنامه‌ریزان صنعت توریسم در کشور است که با مطالعه جامع و تفصیلی این موضوع، می‌توان جایگاه مناسب فضایی و محیطی در ابعاد فرهنگی و ریشه‌های تاریخی منطقه برای استان فراهم کرد.

استان همدان در بین استان‌های کشور از نظر جذب گردشگر رتبه چهارم را داراست و در برخی از مکان‌ها روزانه تا 9 هزار نفر بازدیدکننده وجود داشته است، با وجود این، کماکان سهم بسیار کمی از دستاوردها و درآمدهای ناشی از صنعت گردشگری و توریسم نصیب کشور و به طور خاص استان همدان می‌شود.

شناسایی و مستندسازی آثار تاریخی و فرهنگی، ایجاد و تجهیز پایگاه‌های میراث فرهنگی، جلب مشارکت بخش خصوصی و تعاونی به منظور توسعه گردشگری، تأمین صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی فرهنگی، ارتقای جایگاه بخش غیردولتی و افزایش رقابت‌پذیری در صنعت گردشگری، تأمین هزینه‌های مربوط به تقویت حفاظت از میراث فرهنگی، توسعه کاوش‌های علمی، سامان‌دهی خدمات بین راهی، ایجاد زیر ساخت‌های مناسب در قطب‌های گردشگری و سرعت بخشیدن به مرمت و ساماندهی اماکن، می‌تواند گامی بلند برای احیا صنعت گردشگری باشد.

 اما نبود انگیزه برای ورود به بازارهای جهانی توریستی با وجود موقعیت‌های بسیار عالی بالقوه داخلی و خارجی، تعدد مراکز تصمیم‌گیری در زمینه صنعت توریسم، نامشخص بودن اهمیت این صنعت برای بسیاری از برنامه‌ریزان و مسؤولین و تصمیم‌گیران دولتی، نبود زیرساخت‌های بنیادی برای توسعه صنعت گردشگری و نبود پرسنل کارآمد برای کارگذاری در سطوح مختلف این صنعت موجب بی‌رونقی صنعت توریسم می‌شود.

خوشبختانه در حال حاضر کشورها در حال حرکت به سمتی هستند که گردشگری را جایگزین خیلی از منابع و سرمایه‌ها کنند، چرا که این صنعت پایانی ندارد و صلح و آرامش و دوستی پایان صنعت گردشگری است.

نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

پنج شنبه 4 فروردین 1390  8:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها