0

امان از دست سایت های بی رحم!

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

امان از دست سایت های بی رحم!

امان از دست سایت های بی رحم! <~

حمید اعتباریان گفت: از فروش خانگی "سن پطرزبورگ" راضی هستم اما برای فروش آن به بخش خارجی دچار مشکل شدیم.

تهیه کننده سن پطرزبورگ در رابطه با وجود برخی سایت ها که بدون مجوز امکان دانلود رایگان را در سایت خود قرار می دهند گفت: اگر این سایت های بی رحم بگذارند فیلم روند فروش خوبی را طی می کند.

وی افزود: متاسفانه برخی سایت ها بدون هماهنگی با عوامل تولید اقدام به بارگذاری فیلم می کنند از طرفی کپی غیر مجاز هم به فروش لطمه وارد می کند.

اعتباریان اشاره کرد: با تمام این اوصاف از فروش فیلم راضی هستم و حتی شنیده ام در بعضی مراکز فروش "سن پطرزبورگ" از "قهوه تلخ" هم بیشتر بوده است.
البته زمانی که فیلم روی پرده بود دوستان اقدام به توزیع ویدیویی فیلم کردند که این ناهماهنگی هم به فروش سینمایی آسیب رساند.

اعتباریان که هم چنان با بهروز افخمی دچار مشکل است درباره تقسیم سود فروش این فیلم در شبکه نمایش خانگی با افخمی گفت: این آقا اینقدر پولدار است که به این پول ها نیازی پیدا نمی کند. هم چنین در ابتدا "سن پطرزبورگ" یکجا به تصویر دنیای هنر فروخته شد و هیچ قراری مبنی بر اختصاص سود فروش خانگی به افخمی درکار نبوده است.

اعتباریان درباره آن پروژه ای که بنا بود در گذشته با مسعود کیمیایی در آن همکاری کند نیز گفت: من همیشه دوست داشتم با مسعود کیمیایی کار کنم و امیدوارم این اتفاق هرچه زودتر بیفتد.

حمید.bmp

چهارشنبه 3 فروردین 1390  8:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها