سرپرست فدراسيون وزنه برداري گفت: بازگذاشتن پرونده دوپينگ سعيد علي حسيني در فدراسيون جهاني كار بزرگي است و من براي شفاف سازي مشكل وي دست به هر كاري مي زنم.
حسن رضازاده در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، با بيان مطلب فوق اظهار داشت: باز گذاشتن پرونده اي كه از قبل از سوي فدراسيون جهاني دوپينگي اعلام شده كار بسيار بزرگي است و ما در سفري كه به مجارستان داشتيم به اصرار از رئيس فدراسيون جهاني خواستيم تا با دادن يك فرصت ديگر
به "
علي حسيني
"
بتوانيم مدارك لازم را براي دفاع از وي گردآوري كنيم.
وي در ادامه تصريح كرد: براي اولين بار است كه در جهان اين اتفاق رخ داده كه رئيس فدراسيون جهاني اجازه دهد كه پرونده شخصي كه نمونه آزمايش
A
و
B
تست دوپينگش از سوي "
WADA
" و فدراسيون جهاني مثبت اعلام شده بتواند از خودش دفاع كند و اين در حالي است كه آيان (رئيس فدراسيون جهاني وزنه برداری) تنها به خاطر اعتبارمن و اينكه نشان سفير جهاني وزنه برداي گرفته بودم، اجازه چنين كاري را داد.
رضازاده اذعان داشت: طي چند روز گذشته سعيد به اتفاق پدر و وكيلش جلسه اي را با افشارزاده و دكتر شريف داشتند كه در نهايت تصميم بر آن شد كه براي شفاف سازي مشكل وي همه به مجارستان بروند و من نيز براي برطرف شدن مشكل وي تاكيد كردم كه حتي هزينه هاي سفر افشارزاده و شريف را نيز پرداخت خواهم كرد!
وي در خصوص اظهارات علي حسيني مبني بر اينكه در رقابتهاي جهاني من از وي خواسته بودم تا خودش را به مصدوميت بزند به ايپنا گفت: در رقابتهاي جهاني كره جنوبي قبل از اينكه علي حسيني به روي تخته برود
"تاماش آيان" طي نامه اي عنوان كردند كه وي به دليل مثبت بودن تست دوپينگش نمي تواند وزنه بزند.
رضازاده در ادامه تاکید کرد: من به عنوان كادر فني طي يك تماس تلفني افشارزاده را از وضعیت دوپینگ علی حسینی در جريان گذاشتم كه وي تاکید کرد تا زمان حل این مشکل و رایزنی با
"
تاماش آیان
"
اعلام كنيد که علی حسینی به دلیل مصدومیت از ناحیه دست به روی تخته نرفته است و ما جز مسئله مصدومیت هیچ راهی براي فاش نشدن اين موضوع نداشتیم.
وی در ادامه خاطر نشان ساخت: من در این رشته ورزشی سختی های زیادی کشیده ام و کاملا علی حسینی را درک خواهم کرد و اگر از فدراسیون کاری برآید با تمام وجود انجام خواهم داد و حتی در سفری که مجارستان به اتفاق ریاحی (نائب رئیس فدراسیون) داشتم پیش تاماش آیان برای علی حسینی گریه کردم.
رضازاده افزود: حتي مدال آوران المپيكي كه بيش از 2 مدال جهاني و المپيكي داشته اند بعد از اعلام شدن تست دوپينگشان بدون هيچگونه رايزي محروم شدند
و اين در حالي است كه فدراسيون جهاني تنها به خاطر من اجازه داد بررسي مجدد
پرونده علي حسيني را داده است.
وي در خاتمه گفت:
البته بسياري با جنجال آفريني تنها به دنبال مطرح كردن خود هستند و مطمئن باشيد كه ماه پشت ابر باقي نمي ماند و روزي تمامي اين مسئله ها روشن خواهد شد.