خبرگزاري آريا- کاپيتان تيم ملي تکواندو ايران گفت: 89 سالي بود که تکواندو از استعداديابي و حمايت هاي سازمان تربيت بدني استفاده کرد و اطمينان دارم اين سير صعودي در سال 90 و المپيک لندن ادامه خواهد داشت و ناگفته نماند من هم از مدال طلاي المپيک نخواهم گذشت.
يوسف کرمي، کاپيتان تيم ملي تکواندو با اشاره به اينکه نبايد از حريف خطرناکي همچون کره جنوبي به راحتي گذشت به خبرنگار آريا گفت: بايد قبول کنيم که رقابتهاي آسيايي تکواندو چيزي از رقابتهاي جهاني کم ندارد و حتي در بسياري از موارد سطح به مراتب بالاتري دارد چون بسياري از مدعيان در اين قاره حضور دارند که مهمترين آنها کره جنوبي است. کره از زماني که هوگوهاي الکترونيکي به ميدان آمده ديگر نفوذ خود را در داوري از دست داده به همين خاطر ديگر نمي تواند سکوي اولي جهان را که سالها در اختيار داشت را تکرار کند ولي اين تمام موضوع نيست چراکه آن ها با تمام قدرت اردوها و روند آماده سازي خود را دنبال مي کنند تا ناکامي هاي گذشته خود را جبران کنند.
ساير مدعيان بستر تکواندوي ايران را ندارند
وي با بيان اينکه برگزاري منظم ليگ تکواندو مي تواند کاري کند که کره جنوبي ديگر حرفي براي گفتن نداشته باشد، تصريح کرد: در شرايط فعلي رقابت بين ايران و کره جنوبي در دنيا مطرح شده ولي با برگزاري ليگ منظم اطمينان دارم که آنها حرفي براي گفتن نخواهند داشت چون در ليگ تمامي مدعيان با يکديگر در حال رقابت هستند و همين موضوع تجربه مبارزات آن ها را افزايش مي دهد و همچنين اعتماد به نفس آنها را نيز بالا مي برد و از طرف ديگر به لحاظ فيزيکي نيز در بهترين شرايط قرار خواهد گرفت و اين در حالي است که ساير حريفان از داشتن چنين بستر مناسبي محروم هستند.
ادامه موفقيت هاي تکواندو در گروه حمايت سازمان تربيت بدني
کرمي در ادامه به استعداديابي فدراسيون و حمايت هاي سازمان تربيت بدني اشاره کرد و گفت: سال 89 سال بسيار خوبي براي تکواندو بود و با اين استعداد يابي که مسئولين فدراسيون و مربيان در دستور کار قرار داده اند و حمايت هايي که سازمان تربيت بدني در راستاي رشد و تعالي اين رشته المپيکي انجام داده اطمينان دارم که اين سير صعودي همچنان ادامه خواهد داشت البته بايد اعتراف کنم که من نيز تنها به مدال طلاي المپيک فکر مي کنم.
بهترين ها وارد شياپچانگ مي شوند
وي با اشاره به اينکه شرايط و سطح المپيک به مراتب با ميادين ديگر تفاوت دارد و تمرينات مستمر و تلاش مضاعفي را مي طلبد، خاطرنشان کرد: پيکارهاي المپيک در سطح متفاوتي برگزار مي شود و شايد تعداد مبارزات براي رسيدن به اولي کمتر از جهاني باشد ولي در عين حال بهترين ها وارد شياپچانگ مي شوند. طبيعي است که با اين وجود مبارزات به مراتب دشوارتر است ولي بدون وقفه تمرينات را دنبال خواهم کرد و حتي در صورت لزوم تمرينات را در تعطيلات نوروز را نيز ادامه خواهم داد تا بتوانم به ارزشمندترين مدال ورزشي يعني المپيک دست پيدا کنم و در اين راستا از انگيزه زيادي نيز برخوردار هستم.
هرگز کم کاري نخواهم کرد
کاپيتان تيم ملي تکواندو در پايان تأکيد کرد: در گذشته نيز اعلام کرده ام که براي حضور در المپيک در تمامي مسابقات حضور خواهم داشت و هرگز کم کاري نخواهم کرد و اگر مربيان صلاح بدانند با هر حريفي هم در انتخابي مبارزه خواهم کرد به همين خاطر براي موفقيت، حريفان خود را نيز شناسايي کرده ام که آنها نيز در کشور خود به صورت شبانه روزي در حال تمرين هستند ولي باز هم مي گويم که به سادگي از طلاي المپيک نمي گذرم.