0

من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟

sardooey
sardooey
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 16

من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟

با سلام. دوستان من یه سایت میخوام که دامین com رایگان بده. هرکی میتونه آدرس این سایت رو معرفی کنه.ممنون

شنبه 28 اسفند 1389  11:04 PM
تشکرات از این پست
jones5a
jones5a
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 170

پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟

من این سایت رو قبلا هم معرفی کردم

سایت پرشین گیگ این کار رو می کنه اما فضاش حدود 100 مگا بایته و در ضمن اسم دامنه می شه مثلا:

taherzadeh.persiangig.com

آمده ایم زندگی کنیم تا قیمتی شویم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیمenlightened

شنبه 28 اسفند 1389  11:43 PM
تشکرات از این پست
Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

سلام دوست عزیز؛ دامنه دات کام زیاد هم گرون نیست که دنبال رایگانش میگردی ولی من یه سایت رو سراغ دارم که با عضویت در اون سایت و معرفی اون سایت به 9 نفر از دوستان خود یک دامنه رایگان میده.

اینم لینک سایت: کلیک کنید

در ضمن در این سایت علاوه بر .COM می توانید .NET یا .ORG را هم انتخاب کنید.

موفق و پیروز باشید.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

یک شنبه 29 اسفند 1389  9:43 AM
تشکرات از این پست
Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2

نقل قول sardooey

میشه آموزشم بدی؟

خیلی راحته، اول باید ثبت نام کنید که به طریق زیر می باشد:

وقتی روی لینک عضویت کلیک کردید وارد شروع ثبت نام میشوید که بالای آن نوشته

Step 1: Choose Your FREE Gift!

که در این قسمت شما باید چیزی رو که میخواهید انتخاب کنید که به شرح زیر می باشد:

One Free Domain: دریافت رایگان یک دامنه، در صورت معرفی سایت(که بعداً میگم) به 9 نفر و عضویت آنها در این سایت.

Two Free Domains: دریافت رایگان دو دامنه، در صورت معرفی سایت(که بعداً میگم) به 16 نفر و عضویت آنها در این سایت.

بعد در قسمت

Step 2: Registration

آدرس ایمیل و پسورد دلخواه خود را بنویسید و گزینه I agree to the Terms of Service را تیک زده و روی دکمه Register  کلیک بفرمائید.

بعد از اینکه وارد قسمت Registration شدید فرم خواسته شده را پر کنید که من در زیر راهنماییت کرده ام.

Username = نام کاربری

Email Address = آدرس ایمیل

name = نام

City = شهر

State/Province = استان

ZIP/Postal Code = کدپستی

Country = کشور

در فرم بالا لازم نیست کاملآً دقیق نوشته شه فقط نام کاربری،آدرس ایمیل، کدپستی از همه مهم ترند. یعنی بقیه فقط فیلد پرکنی!

خسته نباشید! این آخرین مرحله ثبت نام بود.

حالا وارد حساب کاربری خود شوید و در قسمت Your Referral Link لینکی به شما داده که با معرفی این لینک به 9 نفر (دوستان) خود، می توانید یک دامنه رایگان دریافت کنید! که شبیه همچنین چیزی می باشد: http://www.freepremiumdomain.com/?r=316416

که عدد آخر برای هر کاربر متفاوت هستش.

در ضمن در قسمت Your Referrals (زیرمجموعه های خودتون) می توانید مشاهده کنید که باید 9 تا تکمیل شه تا بتونی یک دامین بخرید.

فکر نکنم دیگه لازم به توضیح باشه.

موفق و پیروز باشید

روز خوبی داشته باشید.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

دوشنبه 1 فروردین 1390  10:55 PM
تشکرات از این پست
Siran724
Siran724
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

چطور میشه بدون هیچ هزینه ای یک سایت راه اندازی کنیم.دامنه ir رو میشه واسه سایت های خصوصی استفاده کرد یا نه؟ 

چهارشنبه 10 فروردین 1390  10:44 AM
تشکرات از این پست
Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2

نقل قول Siran724

چطور میشه بدون هیچ هزینه ای یک سایت راه اندازی کنیم.دامنه ir رو میشه واسه سایت های خصوصی استفاده کرد یا نه؟ 

دوست عزیز فقط کافیه به سایت یوهاستینگ بروید؛ به راحتی می توانید بدون هیچ هزینه ای سایت راه انداری کنی!

بدون پرداخت وجه و بدون نیاز به دانش کدنویسی سایت خود را در کمتر از یک دقیقه ایجاد نمایید!

برخی امکانات

10 گیگابایت فضای وب 100 گیگابایت پهنای باند اختصاص چند آدرس زیبا
نصب کننده اتوماتیک اسکریپت کلیه امکانات رایگان پشتیبانی از MySQL و php

توجه: به هاست رایگان هیچ وقت اعتماد نکیند؛ اگر قصد سایت زدن دارید باید یه دامنه بخرید، بعدش هم یه هاست بخرید(حداقل هزینه 20 الی 30 تومان). چون هاست های رایگان طوری هستش که ممکن است پس از چند ماه که روی سایت خود کلی کار کردید دچار اختلال شوند بعدش کسی نیست پاسختون رو بده(پشتیبانی درست و حسابی نداره). اونوقت زحمت چندین ماهه شما به باد فنا می رود.!!! یعنی ضد حال!!!

پیشنهاد من، نت افراز

سقراط

چهارشنبه 10 فروردین 1390  10:30 PM
تشکرات از این پست
namvar1
namvar1
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

مطمئن باشيد راسته فقط نبايد سرشونو كلاه بگذارين

از لينك زير عضو بشيد
ابتدا كليك كنيد و به صفحه مربوطه بريد
http://www.FreePremiumDomain.com/?r=310969

Step 1: Choose Your FREE Gift!
One Free Domain

Step 2: Registration

تيك را علامت بزنيد I agree to the Terms of Service

سپس به مرحله بعد ميرويد و در صفحه بعد
One Free Domain
(9 referrals) يعني شما بايد ۹ نفر را از لينكي كه به شما ميدهند عضو كنيد
كساني كه عضو ميكنيد اگه خودتون عضو كنين ميفهمن آخه آي پي تون ثبت ميشه سعي نكنين سرشونو كلاه بذارين
لينكتونو به ديگران معرفي كنين تا از لينك شما عضو بشن فقط ۹ نفر
حالا اون ۹ نفر اگه اعضاي خودشونو تكميل كنن تمومه شما ميتونين دامنه خود را ثبت كنين موفق باشين
Username:
Email Address:
Password:
Name:
Address:
City:
State/Province:
ZIP/Postal Code:
Country:

تبريك ميگم ثبت نام تكميل شد ما به شما دامنه ي رايگان مي دهيم صد در صد نضميني در قسمت زير اولي را انتخاب كنيد تيك را علامت بزنيد 9 Referrals ايميل خودتون رو وارد كنيد بعد يه رمز بنويسيد بعد از مراحل فوق روي كليد زير كليك كنيد همشون آسونه فقط ZIP/Postal Code رو44444 و Country رو United States بعد از مراحل فوق روي كليد زير كليك كنيد.

دوشنبه 3 مرداد 1390  1:34 PM
تشکرات از این پست
alizare1
alizare1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6234

سایتی وجود ندارد که به طور کاملا رایگان دامنه مستقل .com بدهد.

اینها هم که دامنه می دهند ساب دامین هستند.

وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است .

چهارشنبه 26 مرداد 1390  2:54 PM
تشکرات از این پست
mahdi4030
mahdi4030
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

نقل قول Mehdi900

نقل قول Siran724

دوست عزیز فقط کافیه به سایت یوهاستینگ بروید؛ به راحتی می توانید بدون هیچ هزینه ای سایت راه انداری کنی!

بدون پرداخت وجه و بدون نیاز به دانش کدنویسی سایت خود را در کمتر از یک دقیقه ایجاد نمایید!

برخی امکانات

پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟ پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟ پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟
10 گیگابایت فضای وب 100 گیگابایت پهنای باند اختصاص چند آدرس زیبا
پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟ پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟ پاسخ به:من یه سایت میخوام که دامنه com رایگان بده؟
نصب کننده اتوماتیک اسکریپت کلیه امکانات رایگان پشتیبانی از MySQL و php

توجه: به هاست رایگان هیچ وقت اعتماد نکیند؛ اگر قصد سایت زدن دارید باید یه دامنه بخرید، بعدش هم یه هاست بخرید(حداقل هزینه 20 الی 30 تومان). چون هاست های رایگان طوری هستش که ممکن است پس از چند ماه که روی سایت خود کلی کار کردید دچار اختلال شوند بعدش کسی نیست پاسختون رو بده(پشتیبانی درست و حسابی نداره). اونوقت زحمت چندین ماهه شما به باد فنا می رود.!!! یعنی ضد حال!!!

پیشنهاد من، نت افراز

دوست عزیز: هیچ سایتی دامنه و هاست رایگان نمیده، اینایی هم که میگن هاست رایگان و دامنه رایگان همش دروغ هست، از سایت های اشتراک گذاری می تونی استفاده کنی، ( سایت هایی که بهت فضا میدن تا مطلب بذاری، مثل: رز بلاگ، لاگر، سل فایل و...)  هرچی دوست داری داخل سایتت بذاری ، تبلیغ بذاری، پاپ آپ بذاری، امنیتش از هم از بقیه سایت هایی که اینجا گفتن بهتره

دوشنبه 27 فروردین 1397  6:40 PM
تشکرات از این پست
mahdi4030
mahdi4030
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

دوست عزیز: هیچ سایتی دامنه و هاست رایگان نمیده، اینایی هم که میگن هاست رایگان و دامنه رایگان همش دروغ هست،

از سایت های اشتراک گذاری می تونی استفاده کنی، ( سایت هایی که بهت فضا میدن تا مطلب بذاری، مثل: رز بلاگ، لاگر، سل فایل و...)  هرچی دوست داری داخل سایتت بذاری ، تبلیغ بذاری، پاپ آپ بذاری، امنیتش از هم از بقیه سایت هایی که اینجا گفتن بهتره

فریب افراد سودجو رو نخورید

دوشنبه 27 فروردین 1397  6:44 PM
تشکرات از این پست
javangostar
javangostar
کاربر جدید
تعداد پست ها : 5

فرمایش دوست عزیزمون کاملا صحیح است.

برای میزبانی سایت هرگز از هاست رایگان استفاده نکنید، چراکه هاست رایگان هیچگونه پشتیبانی خدمات شما ارائه نمی شود و هر لحظه ممکنه دچار قطعی شود که اطلاعات سایت شما نابود خواهد شد.

سعی نمایید از شرکت هاستینگ مطمئن همیشه هاست تهیه فرمایید که اگر روزی سایت دچار مشکلی هم شد حداقل هاستینگ پاسخگوی شما هست و پشتیبانی موارد رو برعهده میگیره و یکی از بهترین موارد یک هاستینگ خوب اینکه بدون دغدغه میتونید به سایت داری خودتون ادامه بدید.

چرا که شرکت های هاستینگ مطمئن همواره بصورت روزانه و... از اطلاعات سایت ها و... بک اپ گیری می کنند که در صورت نیاز از آن استفاده شود و همواره پایداری سرور ها برقرار باشد.

سه شنبه 29 آبان 1397  11:32 AM
تشکرات از این پست
mehrdadmhr
mehrdadmhr
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

درود برای اینکار ایران سرور دامنه رایگان میداد. البته نمی دونم الانم هست یا خیر

چهارشنبه 28 فروردین 1398  10:49 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

با سلام

دوستان زحمت کار را کشیدن . دستشان درد نکند .

چهارشنبه 28 فروردین 1398  10:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها