0

دوست دارم با بدنی پاره پاره به دیدار سیدالشهدا (ع) بروم

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

دوست دارم با بدنی پاره پاره به دیدار سیدالشهدا (ع) بروم

به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، سردار شهید «کاظم نجفی رستگار» فرمانده دلاور لشگر ۱۰ سیدالشهدا (ع) است که از عضویت در گروه جنگ‌های نامنظم شهید چمران، مسئول واحد فرهنگی (پادگان توحید) و شرکت در عملیات «بیت المقدس» با مسئولیت فرمانده گردان لشکر حضرت رسول (ص) گرفته تا حضور در لبنان به همراه حاج احمد متوسلیان و فرماندهی تیپ ۱۰ سیدالشهدا (ع) در کارنامه این فرمانده دلیر دفاع مقدس به چشم می‌خورد.
پیکر پاک شهید کاظم نجفی رستگار ، که در سال ۶۳ در عملیات بدر شربت شهادت نوشید، پس از ۱۳ سال در منطقه هورالهویزه تفحص و به تهران منتقل شد.
مزار این سردار مخلص، در قطعه ۲۴ بهشت زهرای تهران (قطعه: ۲۴ ردیف: ۷۴ شماره: ۲۳ پایین مزار شهید بروجردی) به خاک سپرده شده است.
در وصیت‌نامه این شهید والامقام آمده است:

بسم ‌الله ‌الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون

ستایش خدای عزوجل را که مرا از امت محمد ( ص ) و شیعه علی ( ع ) قرار داد و سپاس خدای را که با آوردن حق از ظلمت به روشنایی و از طاغوت نجاتم داد و مرا از کوچکترین خدمتگزاران به اسلام و انقلاب اسلامی قرار داد.
امیدوارم که خداوند متعال رحمت خود را نصیب بنده گناهکار خود بفرماید و مرا به آرزوی قلبی خود یعنی شهادت فی سبیل‌الله برساند که تنها راه نجات خود میدانم و آرزوی دیگرم این است که اگر خداوند شهادت را نصیب بنده گناهکار خود کرد دوست دارم با بدنی پاره پاره به دیدار الله و ائمه معصومین بخصوص سیدالشهدا ( ع ) بروم.
من راهم را آگاهانه انتخاب کردم و اگر وقتم را شبانه روز در اختیار این انقلاب گذاشتم چون خود را بدهکار انقلاب و اسلام می‌دانم و انقلاب اسلامی گردن بنده حق زیادی داشت که امیدوارم توانسته باشم جزو کوچکی از آن را انجام داده باشم و مورد رضایت خداوند بوده باشد.
پدر و مادر و همسر و برادران و خواهران و آشنایانم مرا ببخشند و حلالم کنند و اگر نتوانستم حقی که بر گردن من داشتند ادا کنم، عذر می‌خواهم برای پدر و مادر و خواهران و برادرانم از خداوند طلب صبر می‌نمایم و امیدوارم تقوا را پیشه خود قرار دهند.
از همسرم عذر می‌خواهم که نتوانستم حقش را ادا کنم و چه بسا او را اذیت فراوان کردم و از خداوند طلب اجر و رحمت برای او می‌کنم که در مدت زندگی صبر زیاد به خاطر خداوند انجام داد و رنج‌های فراوان کشید.
از تمام اقوام و آشنایان و دوستان طلب حلالیت و التماس دعا دارم؛ به علت وضعیت جنگ مدت سه سال که در جبهه بودم، نتوانستم امر واجب خدا یعنی روزه را انجام بدهم. همچنین در رابطه با خرید خانه به مبلغ ۲۲۳ هزار تومان از علی تاجیک و ۶۵ هزار تومان از حسین کاوکدو و ۱۰ هزار تومان از حاج محمد علی دولابی قرض کردم و مبلغ ۳۰ هزار تومان از همسرم که خانه برای همسرم است و موتورم را برای جبهه در نظر گرفتم.
والسلام
کاظم نجفی رستگار
ساعت ۹ شب مورخ ۳ اسفند ۱۳۶۲
شرق بصره (جفیر)

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 28 اسفند 1389  3:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها