0

كمالوند: زيكو و مارادونا هم پنالتي خراب كردند/ با شما مشكلي ندارم با فردوسي‌پور مشكل دارم

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

كمالوند: زيكو و مارادونا هم پنالتي خراب كردند/ با شما مشكلي ندارم با فردوسي‌پور مشكل دارم

ـ همانطور كه انتظار مي‌رفت فراز كمالوند نتوانست خودش را كنترل كند و در كنفرانس مطبوعاتي پس از بازي مقابل نفت از خبرنگاران برنامه نود خواست سالن را ترك كنند تا او به صحبتش برسد. اين يك رفتار ناخوشايند از كسي بود كه البته سعي كرد دل خبرنگاران نود را هم به دست بياورد.
 او خطاب به آنها گفت:«‌من با شما مشكلي ندارم و مسأله من عادل فردوسي‌پور است. من يك و نيم سال با اين برنامه حرف نزدم چون ايشان با عداوت شخصي‌اش باعث پايمال شدن حق تراكتورسازي شده است.»
كمالوند كه هر لحظه به حرارت صحبت‌هايش افزوده مي‌شد در مورد نود و عادل فردوسي‌پور ادامه داد:« اينكه ايشان براي برنامه خودش نظرسنجي مي‌گذارد چيز جالبي است اما من اين حق را دارم كه در مورد خودم تصميم بگيرم. اين جوابي است به همه تلاش‌هاي فردوسي‌پور عليه تيم ما. ايشان چند برنامه را به محروميت كرار اختصاص داد تا تمركز ما را به هم بزند ضمن اينكه وقتي در اعتراض با برنامه او تماس مي‌گيريم با طعنه و حركات صورت باز هم نظر خودش را قالب مي‌كند.»
كمالوند درباره بازي مقابل نفت نيز گفت:« اعتقاد دارم كه اگر پنالتي محمد نصرتي گل مي‌شد اين بازي را به نفع خود تمام مي‌كرديم البته از اين اتفاق‌ها پيش مي‌آيد و ما ديده‌ايم كه بازيكنان بزرگ دنيا مثل زيگو، پلاتيني و مارادونا پنالتي خراب كرده‌اند.»
 سرمربي تراكتور سپس با انتقاد از زمين برگزاري بازي گفت:« مسئولان خيلي تلاش مي‌كنند اما كيفيت اين زمين همين است. تازه خدا را شكر كه آنها به حرف ما گوش دادند و چمن را كوتاه كردند به عقيده من اگر يك غلتك هم به اين زمين مي‌خورد خيلي بهتر مي‌شد روي آن بازي كرد و من مطمئنم در اين شرايط ما شرايط بهتري پيدا مي‌كرديم.»
 كمالوند در پايان درباره اميدواري تراكتور به كسب سهميه آسيايي گفت:« متأسفانه دو امتياز خيلي مفت را از دست داديم در حالي كه مي‌توانستيم با پيروزي به تبريز بازگرديم با اين حال من اميدوار و مطمئنم كه در بازي‌هاي آينده اين نتيجه را جبران خواهيم كرد.»

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

شنبه 28 اسفند 1389  7:36 AM
تشکرات از این پست
hojat20
rezataghavi30
rezataghavi30
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 504

پاسخ به:كمالوند: زيكو و مارادونا هم پنالتي خراب كردند/ با شما مشكلي ندارم با فردوسي‌پور مشكل دارم

به نظرم اگر آقای کمالوند دست از حاشیه ها بردارند مربی خوبی می شوند و در ضمن به نظر من آقای فردوسی پور هیچ تقصیری ندارند

پنج شنبه 4 فروردین 1390  11:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها