پس از آنکه نایب رئیس باشگاه رئال مادرید از دفاع همه جانبه با سه وکیل زبده از کریم بنزما بازیکن درگیر در مسائل اخلاقی اخیر تحت هر شرایطی سخن به میان آورده و البته سرمربی این تیم بنزما را فعلاً کنار گذاشت، کارل هاینس رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در مورد نتیجه پرونده روابط جنسی غیرقانونی فرانک ریبری بازیکن این باشگاه که دیگر بازیکن درگیر در این پرونده است، تنها ابراز نگرانی کرده و قولی برای پیگیری این مسئله نداده و همین رویه، نگرانیهایی این دو بازیکن را برای ادامه حضور در فوتبال حرفه ای افزایش داده است؛ نگرانیهایی که میتواند به حذف این بازیکنان برای همیشه و یا یک دوره بلندمدت از فوتبال ملی نیز ختم شود.
با وجود اینکه این اتهامات از مدتها پیش در مورد ریبری مطرح بود اما بایرن مونیخ قهرمان فصل قبل بوندس لیگا به وی وفادار مانده و قراردادش را تا می ۲۰۱۵ با او تمدید کرده بود اما هوادارن فوتبال فرانسه و فرناند دوچسوی رئیس جدید فدراسیون این کشور که پس از حذف فاجعه بار فرانسه از جام جهانی جانشین ژان پیر اسکالت شد، نظر دیگری دارند و نسبت به پوشیدن دوباره پیراهن تیم ملی توسط این دو بازیکن با بدبینی صحبت کرده اند.
نخستین بازی تیم ملی فرانسه با سرمربیگری لورن بلان که جانشین ریموند دومنیک شد در ۱۱ آگوست برابر تیم نروژ در دیداری دوستانه است. دوچسوی ۶۷ ساله گفت: این یک موضوع خصوصی است که نمیخواهم در مورد آن نظر دهم و قضاوت کنم اما با افتضاحی که به بار آمده دیگر به هیچ وجه حاضر نیستم این دو بازیکن در رقابتهای ملی به میدان بروند. در آیندهای نزدیک با لورن بلان سرمربی تیم فرانسه صحبت میکنم تا دیگر این دو بازیکن را به تیم ملی دعوت نکند. مطمئن باشید تمام تلاشم را خواهم کرد تا مانع حضور این دو بازیکن در تیم ملی شوم.
ریبری ۲۷ ساله و کریم بنزما بازیکن تیم رئال مادرید روز سه شنبه و در رابطه با یک شبکه مظنون به فحشا در یک کلوپ شبانه در پاریس تحت بازجویی قرار گرفتند. پلیس پس از اظهارات و اعترافات دختری با نام زاهیا دهار که اعلام کرده بود ریبری و بنزما در ازای روابط جنسی به وی پول پرداخت کرده اند به این ماجرا وارد شد و ماجرا از زمانی که زاهیا دهار در آوریل گذشته در گفتگویی عده ای از بازیکنان را هدف قرار داده و فاحشه بودن خود را تکذیب کرد، چهره دیگری یافت.
بازجویی ۶ ساعته از این دو بازیکن در مورد ارائه فحشا زیر ۱۸ سال توسط کافه مذکور بوده است و در جریان این تحقیقات برادر زن، یک دلال ناشناس بازیکن، مالک کافه زمان، یک گارسون و مردی که ظاهرا زنان را در اختیار هنرمندان مشهور و ورزشکاران قرار می داده است به طور رسمی نیز مورد بازجویی قرار گرفته اند. ریبری پس از تحقیقات و بازجویی های رسمی یک ماه پر از سرگردانی و بی ثباتی را پیش رو خواهد داشت و او به همراه بنزما باید منتظر روشن شدن تحقیقات پلیس در مورد این شبکه فحشا در کلوپی شبانه در پاریس باشند. ریبری تا قبل از حذف فرانسه از جام جهانی بدون حتی یک پیروزی یکی از محبوب ترین بازیکنان این تیم بود و یکی از سردمداران شورش بازیکنان و تحریم یک جلسه تمرین تیم ملی فرانسه قبل از بازی پایانی آنها بود.
قبل از جام جهانی اتهامات مذکور علیه این دو بازیکن مطرح شده بود اما پلیس رسیدگی به پرونده را تا بعد از جام جهانی به تأخیر انداخت و روز سه شنبه اعلام کرد که این دو رسما در محله تحقیقات و بازجویی قرار دارند. ظاهرا این دو اولین بار در کافه زمان در خیابان شانزلیزه با زاهیا دیدار کرده بودند. وی در سال ۲۰۰۸ و زمان رابطه با بنزما ۱۶ ساله و هنگامی که برای گذراندن شبی با ریبری به مونیخ پرواز کرده ۱۷ ساله بوده است. ۳ سال حبس و جریمه ۴۵ هزار یورویی می تواند مجازات جرمی باشد که پلیس برای تحقق آن باید اثبات کند این دو هنگام رابطه با این دختر می دانسته اند که زیر ۱۸ سال سن داشته است.
زاهیا که مراکشی الاصل است در تحقیقات پلیس اعتراف کرده که در ازای شبی ۲۰۰۰ دلار در سال ۲۰۰۹ به آلمان پرواز کرده و در حالی که زیر ۱۸ سال سن داشته است با ریبری رابطه جنسی برقرار کرده است. وی همچنین ادعا کرده که در سال ۲۰۰۸ زمانی که تنها ۱۶ سال سن داشته با کریم بنزمای ۲۲ ساله و همچنین با سیدنی گووو بازیکن ۳۰ ساله تیم پاناتینایکوس نیز پس از رسیدن به ۱۸ سالگی رابطه داشته است اما دیلی تلگراف تأکید کرده که این بازیکنان سن واقعی او را نمی دانسته اند.
وی در گفتگویی با مجله پاریس مچ بیان کرده که ریبری برای جشن تولد ۲۶ سالگی اش در ۷ آوریل سال گذشته بلیط درجه یک پروازی به پاریس را برای وی رزرو کرده تا او را هتلی ۵ ستاره ملاقات کند و اذعان کرد: من هدیه تولد ریبری بودم. فرانک با من در کلوپی در پاریس دیدار کرده بود و برای جشن تولدش این برنامه را ریخت. ما رابطه جنسی داشتیم و وی به من پول داد.
پلیس در حال تحقیق در مورد نحوه گرفتن بلیت پرواز به مونیخ است که اگر ریبری شخصا این کار را کرده باشد آنگاه فرض بر این است که با دسترسی به اطلاعات پاسپورت زاهیا از سن واقعی وی نیز اطلاع داشته است. ریبری در نامه ای به دومنیک سرمربی وقت تیم ملی فوتبال فرانسه خواسته بود تا وی از فهرست تیم ملی خط نزند چرا که وی از سن واقعی زاهیا اطلاعی نداشته است. ریبری تاکنون به داشتن رابطه جنسی با این زن اعتراف کرده اما پرداخت پول به او و دانستن سن واقعی او را رد کرده است.
سوفی بوتایی وکیل ریبری در گفتگو با رادیو اروپا یک گفت: این رفتار غیر مسئولانه تمرکز او را نابود کرده و تعادل روانی فردی را که دو ماه است با اتهامات مطرح شده علیه وی دست در گریبان است را تحت تأثیر قرار داده است. دختری که محور این پرونده است هنگام رابطه با ریبری گفته بوده که ۲۰ سال سن دارد اما در واقع تنها ۱۷ سال سن داشته است