حرفهاي حقيقي در تمرين امروز پرسپوليس: اجازه ندادم ساير بازيكنان با عادل درگير بشوند/ پرسپوليس با احتمال محروميت حقيقي چه ميكند ؟
به دروازهبان حريف گفتم اينجا ايران است و مراقب رفتارت باش و هيچ موضوع ديگري پيش نيامد. من آدمي هستم كه به حرمتها احترام ميگذارم و اميدوارم دوباره همه چيز بر عليه نشود
عليرضا حقيقي دروازهبان پرسپوليس كه فصل گذشته در بطن يك اتفاق باورنكردني قرار گرفت و دروازهبان الوحده امارات را مورد حمله قرار داد عقيده دارد
تصويري كه از اين درگيري منتشر شده است
باعث گمراهي بينندگان ميشود والا او هرگز ضربهاي به صورت دروازهبان الوحده نزده است.
حقيقي كه حالا ممكن است با گزارش ناظر كنفدراسيون آسيا از روي نيمكت ذخيرههاي پرسپوليس به سكوها تبعيد بشود، امروز در مصاحبهاي درباره اين درگيري چنين گفت:« با وي درگيري نداشتم، هواداران ما عصباني بودند و او داشت براي ماها شكلك درميآورد، بعد از اينكه ديدم كه اين كار او ممكن است بازيكنان ما را وادار به درگيري كند خودم وارد عمل شدم و مداخله كردم تا درگيري پيش نيايد.»
او ميگويد:« به دروازهبان حريف گفتم اينجا ايران است و مراقب رفتارت باش و هيچ موضوع ديگري پيش نيامد. من آدمي هستم كه به حرمتها احترام ميگذارم و اميدوارم دوباره همه چيز بر عليه نشود.» اين در حالي است كه چيزي كه از تصاوير برميآيد اين است كه حقيقي با دست چپ ضربهاي به صورت دروازهبان حريف زده است.
البته
در تصوير ديگري كه امروز منتشر شد اينطور به نظر ميرسد كه او نه با مشت كه با انگشت اشاره بعد از دعوت عادل به سكوت به او ضربه زده است. به هر حال هر چه كه هست اين احتمال وجود دارد كه حقيقي دچار محروميت بشود و پرسپوليس در مسابقه بعدي ليگ قهرمانان آسيا ذخيره مطمئني براي رحمان احمدي نداشته باشد.