0

اخبار شيعه

saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

پاسخ به:اخبار شيعه

جسارت یک وهابی به ضریح امام رضا(ع)

خبرنگاری که در صحنه حضور داشت می افزاید: حدود بیست دقیقه قبل از اذان مغرب به افق مشهد مقدس، یک جوان حدود سی یا سی و پنج ساله که مشخص بود از اهالی مشهد نمی باشد از قسمت بالای سری به طرف ضریح مبارک نزدیک شد

به گزارش فرهنگ نیوز ، ساعاتی قبل یک فر وهابی که یک شیشه ای حاوی مواد آتش زا را در داخل لباس خود پنهان کرده بود در اقدامی بی شرمانه هنگامی که به نزدیکی ضریح مطهر امام هشتم شیعیان حضرت علی بن موسی الرضا(ع) نزدیک شد با روشن کردن فیتیله آن با فندک جیبی، شیشه حاوی مواد آتشزا را به طرف ضریح مطهر پرتاب کرد .

که در صحنه حضور داشت می افزاید حدود بیست دقیقه قبل از اذان مغرب به افق مشهد مقدس، یک جوان حدود سی یا سی و پنج ساله که مشخص بود از اهالی مشهد نمیباشد از قسمت بالای سری به طرف ضریح مبارک نزدیک شد و در دو متری ضریح سریع شیشه نوشابه ای سبز رنگ که ظاهرا حاوی مواد اتش زا بود را با فندک آتش زد و به طرف ضریح مبارک حضرت علی بن موسی الرضا(ع) پرتاب نمود .

در ادامه این گزارش آمده است ظرف حاوی مواد آتش زا پس از برخورد با ضریح مطهر به صورت معجزه وار خاموش شد و تنها خوردهای شیشه به اطراف پرتاب شد که بر اثر آن پای برخی زوار جراحات مختصری برداشت .

این اقدام بی شرمانه وهابیون در سالیان اخیر بی سابقه بوده است و جا دارد سیستم نظارتی استان قدس رضوی دقت بیشتری را در این خصوص مد نظر داشته و سیستم های امنیتی کشور قاطعانه با عناصر وهابیت برخورد کرده و ریشه فتنه گری آنان را از کشور جمع آوری نمایند .

شایان ذکر است در سالهای اخیر برخی مولوی های وهابی که عمدتا در برخی استانهای جنوبی کشور ساکن هستند با اظهارات ضد شیعی خود جوانان ساده لوح سنی مذهب را علیه هموطنان شیعه خود تحریک می نمایند.

منبع: شیعه نیوز
چهارشنبه 9 مرداد 1392  2:59 AM
تشکرات از این پست
montazereagha
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

جديدترين اظهارات ضد شيعي در نماز جمعه مالزی

دپارتمان توسعه اسلامی مالزی که خطبه های نماز های جمعه را تهیه و زیر نظر دارد، توسط گروه هایی اداره می شود که مأموریت آنها جز ایجاد تفرقه و شکاف بین مسلمانان در مالزی نیست. 

این دپارتمان که با مالیات اداره می شود به یک ابزار تبلیغاتی در راستای اهداف سیاسی این گروه ها تبدیل شده است.

در بیانات خطبه های نماز جمعه این هفته، دپارتمان توسعه اسلامی مالزی ادعا کرد که شیعیان مردم را به اعمال شنیع فرا می خوانند. 

در ادامه این خطبه ها آمده: گسترش تشیع در مالزی هنگامی مایه نگرانی بیشتر که یکی از اهداف آنها ترویج مذهب تشیع در میان قشر تحصیل کرده در دانشگاه ها و عوام است.

گفتني است چندی پیش نیز دپارتمان توسعه اسلامی مالزی در فتوایی در سال 1996 اعلام کرد: مذهب تشیع حرام و ممنوع می باشد و ضروری است که مسلمانان مالزی فقط از اعتقادات، آداب و رسوم و تعالیم اهل سنت پیروی کنند.

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 11 آذر 1392  10:05 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

داعش، به دنبال اجرای نقشه پاکسازی شیعیان از کل استان نینواي عراق

«اصغر الموسوی» وکیل وزارت مهاجرت عراق در سخنانی گفت: از جمله اهداف داعش در موصل، قتل و مهاجرات اجباری شیعیان شبک است و در خلال دو روز گذشته داعش بیش از 200 خانواده شیعه را از این شهر بیرون کرده است و قصد دارد کل استان نینوا را از شیعه پاک کند.

به گزارش «شیعه نیوز»، وزارت مهاجرت عراق اعلام کرد تروریست‌های داعش 200 خانواده شیعه را از شهر موصل بیرون کرده‌اند و قصد دارند کل استان نینوا را از شیعه پاک کنند.

«اصغر الموسوی» وکیل وزارت مهاجرت عراق در سخنانی گفت: از جمله اهداف داعش در موصل، قتل و مهاجرات اجباری شیعیان شبک است و در خلال دو روز گذشته داعش بیش از 200 خانواده شیعه را از این شهر بیرون کرده است.

وی افزود: وزارت مهاجرت عراق سعی دارد تعداد خانواده‌های آواره را ثبت کند و به امور آنها رسیدگی نماید و از ماه اکتبر سال گذشته میلادی تا ماه مارس امسال حدود 10 هزار خانواده از شیعیان شبک از استان نینوا به صورت اجباری کوچ داده شده اند.

این در حالی است که چند روز پیش "حینن القدو" دبیرکل تجمع دموکراتیک "شبک" در اظهاراتی گفت:تروریستها خودشان را به روستاهای محل زندگی شیعیان رسانده اند و اکنون در حال سوزاندن منازل مردم و قتل وحشیانه آنان هستند و اقلیتهای دیگر استان نینوا نیز چنین وضعیتی دارند.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

دوشنبه 26 خرداد 1393  2:08 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

جشن میلاد امام مهدی (عجل‌الله تعالی فرجـه) در کربـلا و برافروختن 1180 شمع + تصاویر

مسئول هماهنگی هیئت‌ها در آستان مقدس حسینی اعلام کرد: علی رغم وجود ناامنی کنونی در عراق حدود 800 هیئت از استان های مختلف عراق وارد کربلا شده اند.جمع عظیم زائران شب جمعه با برپایی جشن باشکوهی 1180 شمع را به تعداد عمر امام غائب شیعیان برافروختند.

به گزارش «شیعه نیوز»، مرقد مطهر امام حسین (علیه السلام) همزمان با میلاد امام مهدی(عجل‌الله تعالی فرجه) از عصر پنجشنبه شاهد ورود گسترده زائران بود.

«مازن الوزنی» مسئول هماهنگی هیئت‌ها در آستان مقدس حسینی اعلام کرد: علی رغم وجود ناامنی کنونی در عراق حدود 800 هیئت از استان های مختلف عراق وارد کربلا شده اند.

جمع عظیم زائران شب جمعه با برپایی جشن باشکوهی 1180 شمع را به تعداد عمر امام غائب شیعیان برافروختند، با این 1180 شمع عبارت «این صاحب یوم الفتح» نوشته شده بود.

منبع :شيعه نيوز

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

دوشنبه 26 خرداد 1393  2:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها