سرمربي تيم فوتبال الوحده پس از كسب تساوي يك بر يك مقابل پرسپوليس در دومين هفته از ليگ قهرمانان آسيا در نشست خبري پس از بازي اظهار كرد: به نظر من امروز يك بازي جالب و زيبا را شاهد بوديم. بازي كردن جلوي پرسپوليس در ورزشگاه آزادي اصلا راحت نيست چرا كه اين تيم تماشاگران پرشوري دارد اما من از تشويقهاي آنها لذت بردم.
هيكرز برگر در پاسخ به اين سوال كه الوحده امروز فوتبال عربي را ارائه داد و اصلا جوانمردي را رعايت نكرد، گفت: اين نظر شماست و من به آن احترام ميگذارم. در مقابل پرسپوليس هم در برخي صحنهها بازي جوانمردانه را رعايت نكرد و هنگامي كه بازيكن ما روي زمين افتاده بود، آنها توپ را به بيرون نزدند. اما در هر حال من با اين صحبت موافقم چرا كه بازيكنان من هم امروز وقتكشي كردند و من از اين موضوع ناراحت شدم و آن را دوست نداشتم.
وي ادامه داد: پرسپوليس 95 دقيقه وقت داشت كه از فرصتهاي خود استفاده كند، در عين حال ما هم به غير از گلي كه به ثمر رسانديم، يك موقعيت خوب داشتيم كه گل دوم را به ثمر برسانيم اما بازيكنمان دروازه خالي را به بيرون زد.
سرمربي تيم فوتبال الوحده در پاسخ به اين سوال كه آيا در اين بازي به هدف خود رسيديد؟ گفت: خير. ما به هدفمان نرسيديم. هدف ما يك امتياز نبود بلكه ما براي برد به تهران آمده بوديم و اول به فكر اين بوديم كه خوب دفاع كنيم و پس از آن بر روي ضد حملهها به گل برسيم.اگر بخواهم صادقانه صحبت كنم، بايد بگويم پرسپوليس امروز خيلي خوب بازي كرد و فرصتهاي زيادي داشت اما آنها يك تمام كننده خوب نداشتند. پرسپوليس امروز يكي مثل علي دايي را كم داشت و ما از اين بابت خوششانس بوديم.