بايد ببينيم مدرك دايي با مدرك مربيگري در اروپا مطابقت دارد يا نه / عباس بيات: دوست دارم دايي به شارل
ا باشگاهي حرفه اي هستيم و هيچوقت به خود اجازه نمي دهيم با يك مربي كه در تيمي مشغول فعاليت است مذاكره مستقيم انجام دهيم
چند روز پيش بود كه خبر پيشنهاد باشگاه شارلواي بلژيك به علي دايي سر زبانها افتاد.
عباس بيات ، مالك ايراني شارلوا در اين باره مي گويد:« با توجه به اينكه خودم ايراني هستم و هميشه دنبال سربلندي كشورم هستم اين علاقه در من وجود دارد كه از وجود يك مرد بزرگ به نام علي دايي روي نيمكت شارلوا استفاده كنم. دايي هم بازيكن بزرگي بوده و هم مربي بزرگي است. مهمتر از همه او ايراني است و افتخار همه ما ايراني ها. به همين دليل دوست دارم دايي به شارلوا بيايد »
به گزارش گل بيات درباره مذاكره براي جذب دايي مي گويد:« علاقمندم كه دايي به بلژيك بيايد اما تاكنون به صورت رو در رو مذاكره اي انجام نداده ايم. فقط صحبتي بين من و مدير برنامه هاي دايي انجام شد كه به دليل قرارداد دايي با پرسپوليس نيمه كاره ماند. در ضمن ما باشگاهي حرفه اي هستيم و هيچوقت به خود اجازه نمي دهيم با يك مربي كه در تيمي مشغول فعاليت است مذاكره مستقيم انجام دهيم. اين صحبت با مدير برنامه هم مربوط مي شود به روزهايي كه دايي از سرمربيگري پرسپوليس استعفا داده بود
بيات صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« براي جذب دايي بايد ببينم آيا مدرك مربيگري او با مدرك مربيگري مورد نياز در فوتبال اروپا مطابقت دارد يا نه. در ضمن باز هم مي گويم كه خيلي علاقمندم دايي به شارلوا بيايد اما اگر به هر نحوي اين انتقال انجام نشد دوست دارم پاي يك مربي ايراني را به فوتبال اروپا باز كنم. ما در بلژيك و انگلستان تيمداري مي كنيم و به همين دليل خيلي علاقه دارم تا مربي يكي از تيمهايم ايراني باشد و هموطن خودم»
گفتني است شارلوا هم اكنون در رده هاي مياني ليگ برتر بلژيك قرار دارد.
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط
چهارشنبه 25 اسفند 1389 4:51 PM
تشکرات از این پست