احمدينژاد در جمع خبرنگاران:
آنها كه به بحرين قواي نظامي فرستادهاند از سرنوشت صدام عبرت بگيرند
خبرگزاري فارس: رئيسجمهور با اشاره به اعزام نيروهاي نظامي عربستان به بحرين گفت: به آنهايي كه قواي نظامي در بحرين آوردهاند متذكر ميشوم كه در گذشته نيز برخي در منطقه بودند به كشور همسايه لشكركشي كردند و بايد از سرنوشت صدام عبرت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود احمدينژاد رئيس جمهور كشورمان پس از پايان آخرين جلسه هيئت دولت در سال 1389 در جمع خبرنگاران مقابله با مردم كشورهاي منطقه را محكوم كرد و گفت: برخي دولتهاي منطقه از سرنوشت صدام عبرت بگيرند.
وي با بيان اينكه يك ماه پيش خطاب به برخي سران منطقه كه رفتارهاي غيرقابل توجيهي داشتند مطالبي گفتم، اظهار داشت: امروز در بحرين شاهد صف آرايي در مقابل تودههاي مردم هستيم كه كار بسيار زشتي است.
احمدينژاد خطاب به حاكمان بحرين تاكيد كرد: مگر شما نميخواهيد حكومت كنيد؟ وقتي اكثريت مردم را تحت فشار قرار ميدهيد بر چه كساني ميخواهيد حكومت كنيد؟
رئيسجمهور با بيان اينكه اينگونه برخوردها جبرانناپذير است، گفت: براساس تجربه، اين رفتارها هيچ سرانجامي ندارد و بايد نظر و خواستههاي مردم بحرين را اجرا كنند و ايستادن مقابل مردم با تفنگ، مسلسل، بالگرد و توپ و تانك هيچ نتيجهاي نخواهد داشت و به برخيها هم كه قواي نظامي در بحرين آوردهاند متذكر ميشوم كه در گذشته نيز برخي در منطقه بودند كه به كشور همسايه لشكركشي كردند و بايد از سرنوشت صدام عبرت بگيرند.
احمدينژاد با طرح اين سوال كه چرا برخي ميخواهند تجربيات شكست خورده صدام را تكرار كنند؟ تصريح كرد: مگر ميشود امواج انساني را با نيروهاي مسلح و آن هم از طريق كشورهاي همسايه متوقف كرد؟
رئيسجمهور خطاب به اين دولتها گفت: آمريكا دوست امين و وفاداري براي شما نيست و تاكنون همه دوستانش مانند صدام را قرباني كرده است.
آمريكا، صدام را به انواع سلاحها مسلح كرد اما همانها براي حفظ منافع خودشان مقابل صدام ايستادند.
وي با بيان اينكه نميخواهم برخي حاكمان كشورها سرنوشتي مشابه صدام داشته باشند، گفت: آنها بايد به دنبال راه حل منصفانه باشند.
احمدينژاد با اشاره به اوضاع بحرين اظهار داشت: از جمعيت 700 هزار نفري بحرين بيش از 600 هزار نفر معترض و خواستار تغييرند و بايد به اين مردم احترام گذاشت و اصلاحات انجام داد. سران اين كشورها به فكر فرداي خود باشيد.
رئيسجمهور ادامه داد: همه اين رفتارهاي زشت را به حساب آمريكا ميگذارم چرا كه آمريكا هم اكنون درصدد نجات صهيونيستها و خفه كردن مطالبات مردمي است و در اينباره از برخي دولتهاي منطقه سوءاستفاده ميكند.
وي در پايان تصريح كرد: دولت آمريكا بداند كه اين كشتارها لكه ننگ پاك نشدني براي آمريكاست و با اين بيداري مردم كشورهاي منطقه، ريشه سلطه آمريكا از منطقه كنده خواهد شد.
احمدينژاد در ادامه سخنانش اظهار داشت: همان تصميمي که براي حقوق هيئت علمي دانشگاه ها گرفته شده بود براي قضات و کارکنان دادگستري نيز اعمال خواهد شد. قضاوت کار بسيار سختي است و بايد قضاوت در شرايط آرامي صورت گيرد و به همين سبب دولت ترميم دريافتيهاي قضات و کارکنان دادگستري را به اين قشر هديه خواهد داد.
وي ادامه داد: از قضات کشور انتظار داريم در مبارزه با مفاسد و پيگيري منافع ملي بيش از اين تلاش کنند. اکثريت قضات ما افرادي شريف و پيگير اجراي عدالت هستند.
رئيسجمهور در پاسخ به سوالي درباره جشن نوروز امسال تصريح كرد: دو سال پيش جشن نوروز در سازمان ملل ثبت جهاني شد و امسال نيز مانند سال گذشته از برخي سران کشورها دعوت خواهيم کرد تا براي برگزاري جشن نوروز در تهران حضور يابند. جشن نوروز جشن پاکي، انسانيت، توحيد و محبت است و حکمت هاي فراواني در جشن نوروز وجود دارد که به مرور آشکارتر ميشود.
وي افزود: يکي از اين حکمتها تذکر به نوروز حقيقي انسانهاست چرا که با حضور امام عصر (عج)، بشريت بار ديگر زنده ميشود و نوروز حقيقي انسان با رسيدن به انسان کامل محقق خواهد شد.
رئيسجمهور ادامه داد: بزرگان ما نيز در خصوص جشن نوروز تاکيدات فراواني داشتهاند و دارند، جشن نوروز ميتواند براي ملت ايران فرصتي در عرصه بين الملل باشد و از اين طريق ميتوانيم فرهنگ، عشق و عدالتخواهي خود را به دنيا عرضه کنيم.
وي با بيان اينكه برگزاري جشن نوروز با حضور برخي سران کشورها در ايران کار خوبي بود که از سال گذشته آغاز شد و امسال نيز در تهران برگزار ميشود، اظهار داشت: وقتي سران چند کشور به نام جشن نوروز دور هم جمع ميشوند، درباره عدالت ، صلح ، دوستي و زيباييهاي اخلاقي با هم گفتگو ميکنند. در جشن نوروز امسال نيز چند رئيسجمهور و نمايندگان دولتها شرکت ميکنند.
احمدينژاد ادامه داد: البته امسال دعوت گسترده صورت نگرفته است اما اميدواريم در سالهاي آينده بتوانيم با برگزاري جشن نوروز با بسياري از هياهوهاي مادي و جشنهاي سطحي مقابله کنيم زيرا جشن نوروز جشن کرامت و ارزشهاي الهي و انساني است. جشن نوروز فرصت بسيار خوبي است تا برخي کشورها بتوانند آداب و رسوم ملتهاي خود را مبادله کنند.
رئيسجمهور با بيان اينكه حوزه فرهنگي و تمدني ايران بسيار گستردهتر از حوزه سياسي آن است و اين موضوع بايد عاملي براي حلقه وصل باشد، گفت: همانطور که مردم با آغاز نوروز تلاش جديدي را براي همدلي هر چه بيشتر آغاز ميکنند اميدواريم در جهان نيز اينگونه باشد.
احمدينژاد در پايان در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه مهمترين آرزوي شما در سال 90 چيست؟ گفت: ما سرشار از آرزو هستيم اما مهمترين آرزويم سلامتي روزافزون ملت ايران و همه ملت هاست.