0

علي دايي تنها مربي غايب ليگ قهرمانان آسيا

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

علي دايي تنها مربي غايب ليگ قهرمانان آسيا

ترافيك بود و من نتوانستم خودم را به موقع برسانم البته اين كلا چيز مهمي هم نيست و نهايتاً من جريمه دير آمدنم به مسئولان مي‌دهم

habib  kashani, khordbin,sepehr heidari,ali daei

خواب ماندن‌هاي علي دايي مسبوق به سابقه است و خبرنگاران حوزه پرسپوليس نسبت به چهره پف كرده و خواب آلود جناب آقاي سرمربي ديگر واكنش خاصي نشان نمي‌دهند چرا كه به آن عادت كرده‌اند.

علي دايي كه گاهاًٌ تمرينات صبح را به همين دليل از دست داده امروز در ظهر در كنفرانس مطبوعاتي بازي پرسپوليس و الوحده شركت نكرد، كنفراسي كه با جوزف هيگز برگر سرمربي اتريشي الوحده انجام شد و به پايان رسيد. وقتي دايي با تأخير به محل كنفرانس مطبوعاتي رسيد و با سوالات خبرنگاران مواجه شد مشخص بود كه چندان از اين بابت نگران نيست، او گفت:« ترافيك بود و من نتوانستم خودم را به موقع برسانم البته اين كلا چيز مهمي هم نيست و نهايتاً من جريمه دير آمدنم به مسئولان مي‌دهم.»

در عين حال هيگز برگر در گفت‌وگويي كه طولاني‌تر از هميشه برگزار شد شرايط تيمش را به خبرنگاران شفاف كرد. او از دو بازيكن غايب تيمش گفت و بازي بد الوحده مقابل الشباب و جبران آن مسابقه در پرسپوليس، او همچنين از بين بازيكنان پرسپوليس به هادي نوروزي اشاره كرده كه چه بازيكن خوبي است. جالب است بدانيد در بين تيم‌هاي اماراتي الوحده و  العين هميشه نمايش خوبي در مقابل تيم‌هاي ايراني داشتند.

هيگز برگر در مورد رقابت تيم‌ها در اين گروه به خبرنگاران گفت كه الوحده شانس اول صعود محسوب مي‌شوند و سايرين براي پله‌هاي بعدي بايد بجنگند.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

سه شنبه 24 اسفند 1389  8:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها