0

ميرزاپور: حتما پير شده‌ام كه كسي سراغي از من نمي‌گيرد/ حيف است پيكان سقوط كند

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

ميرزاپور: حتما پير شده‌ام كه كسي سراغي از من نمي‌گيرد/ حيف است پيكان سقوط كند

نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده و گاهي اوقات به خودم مي‌گويم كه حتما پير شده‌ام كه كسي سراغي از من نمي‌گيرد

ابراهيم ميرزاپور Ebrahim Mirzapoor

ابراهيم ميرزاپور روزگاري به عنوان دروازه‌بان شماره يك تيم ملي ايران شناخته مي‌شد و موقعيتي شبيه به موقعيت اين روزهاي سيدمهدي رحمتي داشت. او اما مدت‌هاست كه از كانون توجهات دور شده و در تيمي مثل پيكان بازي مي‌كند كه براي سقوط نكردن مي‌جنگد.

ميرزاپور كه ديگر در رسانه‌ها هم خبري از او نيست مي‌گويد:« نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده و گاهي اوقات به خودم مي‌گويم كه حتما پير شده‌ام كه كسي سراغي از من نمي‌گيرد.» او در پاسخ به  اين سوال كه فكر نمي‌كني به يك‌باره از بالا به پايين رسيده‌اي تأكيد مي‌كند:« فكر نمي‌كنم اينطور باشد. در ضمن آن زمان كه دروازه‌بان تيم ملي بودم هيچ مشكلي با رسانه‌ها نداشتم و الان هم مشكلي ندارم ولي نمي‌دانم چرا سراغي از من نمي‌گيرند. البته مشكلي وجود ندارد و من هر جا باشم سعي مي‌كنم كارم را به نحوه احسن انجام دهم.»

ميرزاپور در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني بايد در تيمي معروف‌تر از پيكان بازي كني، مي‌گويد:« پيكان هم تيم معروفي است ولي شايد به خاطر شرايط نامساعدي كه در انتهاي جدول داريم اين سوال را پرسيديد. من هميشه سعي كردم در تيم‌هايي بازي كنم كه حاشيه نداشته باشد و واقعا حيف است تيمي مثل پيكان به ليگ دسته اول سقوط كند. ما در بازي آخر مقابل فولاد هم بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم ولي متأسفانه شكست خورديم البته 8 بازي باقي مانده و نهايت تلاش خود را انجام خواهيم داد تا سقوط نكنيم.»‌

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها