علي دايي پيش از ديدار برابر الوحده در جمع خبرنگاران با اشاره به اعتراف حسين عسگري به گم شدن يک پنالتي پرسپوليس در بازي با شهرداري گفت: من از عسگري تشکر ميکنم. اين حرکت به من درس داد و من سعي ميکنم از اين حرکت درس بگيرم و کنار زمين زياد اعتراض نکنم. به اعتقاد من اين يک قدم براي اصلاح داوري کشور است. من براي تمام داوران آرزوي موفقيت مي کنم. اميدوارم آنها اگر ناراحتي از من داشتند به بزرگي خودشان ببخشند من هم سعي ميکنم آرامتر کنار زمين باشم
دايي درباره بازي با الوحده هم گفت: بازي بسيار حساسي خواهد بود. با توجه به نتيجه بدي که در بازي اول گرفتيم محکوم به برد در بازي با الوحده هستيم و سعي ميکنيم در تهران اين تيم را شکست دهيم. تعداد مصدومانمان براي اين بازي زياد است، اما با تلاشي که کادر فني انجام داده و شناختي که از حريف داريم، تنها به سه امتياز فکر ميکنيم تنها هدف مان برد است و فکر ميکنم اگر نمايشي که در نيمه نخست بازي با شهرداري ارائه کرديم در اين بازي هم داشته باشيم، ميتوانيم پيروز شويم.
وي با اشاره به تمرين امروز پرسپوليس گفت: متاسفانه وقت اندکي براي آمادهسازي براي اين بازي داريم. امروز به دليل شرايط آب و هوايي در چمن مصنوعي تمرين ميکنيم و تلاشمان اين است که فردا در چمن طبيعي تمرين داشته باشيم. من و ساير اعضاي کادر فني شناخت خوبي از حريف داريم. فيلم بازي اين تيم برابر الشباب و بنياد کار ديدهايم و با آشنايي کافي به مصاف حريف ميرويم.
دايي درباره حضور ديگر تيمهاي ايراني گفت: من براي تمام تيمهاي ايراني در ليگ قهرمانان آرزوي موفقيت ميکنم. به نظرم در روز اول مسابقهها سپاهان بهتر از همه تيمها نتيجه گرفت. آرزو ميکنم استقلال و ذوب آهن که در عربستان هستند بتوانند با دست پر به ايران برگردند و مثل ما نباشند که شرمنده هواداران شديم.
دايي در پاسخ به اين سوال که آيا از هواداران استقلال هم انتظار داريد به ورزشگاه بيايند گفت: به نظر من چهارشنبه يک روز ملي است و هر چقدر هوادارانمان پرشورتر بيايند احتمال موفقيتمان بيشتر است.
وي در باره مشکل گلزني پرسپوليس در بازي با شهرداري تبريز و الاتحاد گفت: قبول دارم که در برخي اوقات نميتوانيم از موقعيتهايمان به خوبي استفاده کنيم. در بازي با شهرداري 7 ـ 8 موقعيت خوب را از دست دادهايم. اما داشتههايمان همين است و سعي ميکنيم با استفاده از داشتههايمان موقعيتهايمان را به گل تبديل کنيم. مشکل ما گل اول است و اگر گل اول را بزنيم، شرايط براي مان راحتتر ميشود.
وي در پاسخ به اين سوال که هر زمان پرسپوليس نميتواند در گلزني موفق باشد ميگويند دست دايي خالي است گفت: من نميخواهم در اين شرايط به اين سوال پاسخ بدهم. در حال حاضر من به وجود اين بازيکنان افتخار ميکنم و خيالم راحت است که آنها صددرصد وجودشان را ميگذارند و من مديون همهشان هستم. ما الان هدفمان صعود به دور بعد است و به غير از اين فکر نميکنيم.
|