0

پیامک های عاشقانه

ketabdar
ketabdar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 34

پیامک های عاشقانه

ـ تحملي که داده بودي داره تموم ميشه ، مگه نگفتي همه جا مال مني تا هميشه ، دلم داره شور ميزنه اين دل رو بي خبر نذار .
تو رو خدا با خوبي هات روي هيچ دلي اثر نذار .

ـ به تو عادت دارم ، مثل پروانه به آتش ، مثل عابد به عبادت و تو هر لحظه که از من دوري ، من به ويرانگري فاصله مي انديشم ، در کتاب احساس واژه ي فاصله يک فاجعه معنا شده است ، تو توانايي آن را داري که به اين فاجعه پايان بخشي .

ـ همه کلمات با آنچه ميان من و توست بيگانه اند و من هيچ کلمه اي را براي گفتگوي با تو شايسته تر از سکوت نيافته ام ، آيا سخن مرا مي شنوي ؟؟؟

ـ ز چشمت چشم آن دارم ، که از چشمت نيندازد ، به چشمانت قسم ، که چشمانم به چشمان تو مي نازد .

ـ بار دگر ما را کلک زد ، دم از يک اتفاق مشترک زد ، براي لحظه اي با تو شکفتن ، هزاران بار قلبم را محک زد .

ـ مي نويسم واسه تو ، نگو ديگه ديره ، من از اين فاصله ها بد جوري گريه ام مي گيره . مي شينم پاي حرفات ، تا ته قصه باهاتم . بيا شاهزاده عاشق ، که من خسته فداتم .

ـ بيا در باغ چشمانم ، چراغي از عطوفت باش ، که من فانوس شهرم را به دستان تو بسپارم .

ـ بيا شاهزاده عاشق ، توپري قصه هامي ، تنهايي معني نداره تو مثل سايه باهامي ...

ـ امشب آسمان را به دلم گره خواهم زد ، و قافيه هاي شعرم را در هم خواهم ريخت ، به خاطر تو ...
بي قرار بي قرارم ...

ـ من به جرم با وفايي اين چنين تنها شدم ، چون ندارم همدمي بازيچه ي دل ها شدم .

ـ به حساب شما ميليون ها گل بنفشه واريز کرديم !! شما مي توانيد از طريق مهر کارت برداشت کنيد ...

ـ مي دوني قشنگي زندگي چيه ؟ اينه که تو بي خبر باشي يکي به خاطر تو با خدا راز و نياز مي کنه .
تو ممکن است در تمام دنيا فقط يک نفر باشي، ولي براي بعضي افراد تمام دنيا هستي ، ( گابريل گارسيامارکز )

ـ دستانم تشنه دستان توست شانه هايت تکيه گاه خستگي هايم ، با تو مي مانم .

ـ با تو مي مانم بي آنکه دغدغه هاي فردا داشته باشم زيرا مي دانم فردا بيش از امروز دوستت خواهم داشت .

ـ چه زيباست به خاطر تو زيستن و براي تو ماندن و به پاي تو سوختن و چه تلخ و غم انگيز است دور از تو بودن براي تو گريستن و به عشق و دنياي تو نرسيدن .

ـ اي کاش مي دانستي بدون تو و به دور از دستهاي مهربانت زندگي چه ناشکيباست .

ـ شب براي چيدن ستاره هاي قلبت خواهم آمد . بيدار باش من با سبدي پر از بوسه مي آيم و آن را قبل از چيدن روي گونه هايت مي کارم تا بداني اي خوبم دوستت دارم .

ـ من از طرز نگاه تو اميد مبهمي دارم ، نگاهت را مگير از من ... که با آن عالمي دارم !

ـ کاش زندگي شعر بود تا برايش يک دنيا شعر مي سرودم تا با آهنگش در خلوت بي کسي هايش هيچوقت تنهانماند کاش زندگي قصه بود تا برايش يک دريا قصه مي گفتيم تا همسفر با ماهيهاي آزاد هميشه اقيانوس خوشبختي را پيدا کند .

ـ براي ديدن من دلت را ديده کن ديدي که تنهايم ؟!

ـ از عشق پرسيدم نام ديگر تو چيست ؟ زبان سرخش را در آورد و گفت : سر سبزي که بر باد مي رود !!!
ـ ديرگاهيست که تنها شده ام قصه غربت صحرا شده ام وسعت درد فقط سهم من است . باز هم قسمت غم ها شده ام ، دگر آيينه ز من بي خبر است که اسير شب يلدا شده ام من که بي تاب شقايق بودم همدم سردي يخ ها شده ام ، کاش چشمان مرا خاک کنيد تا ببينم که چه تنها شده ام ...

ـ اگر دورم ز ديدارت دليل بي وفايي نيست وفا آن است که نامت را هميشه بر زبان دارم . وفا آن است که نامت را نهاني زير لب دارم .

ـ نور دليل تاريکي بود و سکوت دليل خلوت ، تنها عشق بي دليل بود که تو دليل آن شدي .

ـ غير از غم عشق تو ندارم غم ديگر ، شادم که جز اين نيست مرا همدم ديگر .

ـ خوشحالم که خوابي عزيزم ، چون اگر بيدار بودي و مي دونستي از دلتنگي تو خوابم نمي بره ، حتما خوابت نمي برد !

ـ دل رو زدم به دريا زدم برات پيامي ، فقط براي اينکه نگي که بي مرامي !

ـ مواظب باش تو جزيره ي آدم خوارها نري ، آخه تا بياي ثابت کني آدم نيستي خوردنت !! آخه اونا که فرشته نديدن !

ـ عيب کار از جعبه تقسيم نيست ، سيم سيار دل ما سيم نيست ، اين هم هزاران طول موجش ، ديش احساسات ما تنظيم نيست .

ر
نیک نژاد
دوشنبه 5 بهمن 1388  5:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها